Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sizin Dükkan Torunlara Kalır Mı?”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, söyleşilerine dördüncüsünü ekleyerek Ahmet Şerif İzgören’i ağırladı. İzgören, ÇTSO yönetim ve üyeleriyle “Sizin Dükkan Torunlara Kalır Mı?” söyleşisinde bir araya geldi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda tecrübesi, birikimi ve uzmanlığı ile marka olmuş kişilerin katılımı ile yapılmak üzere başlattığı ÇTSO Söyleşilerinin 4. Etkinliği’ni gerçekleştirdi. ÇTSO’nun 4. konuğu, Ahmet Şerif İzgören oldu. Etkinlik, 15 Mayıs 2018 Salı günü saat 14.00’de ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde  gerçekleştirildi.
Ahmet Şerif İzgören’in konuşmacılığında gerçekleştirilen konferansa; ÇTSO Yönetim ve üyeleri katıldı.
İzgören, Çanakkale ve tarihinden her yerde mutlaka bahsettiğini konuşmasının başında vurguladı. Konuşmasının bir bölümünde şu sözler yer aldı: “Misyon ve vizyonu olmayan şirket yoktur. Misyon ve vizyonu çalışanlar biliyor mu? dersek, yoktur. Misyonun Türkçe anlamı ‘hayat amacı’ demek. Para bir süre sonra sizi işe getirip götürmemeye başlar. Yerinde olacak şey hayat amacıdır. Bizimki; daha eğitimli ve daha çok okuyan bir ülke için çalışmak. Bir cümle. Staja başlayan çocuk onu öğrenmiyorsa o firmanın geleceğini düşünün. Vizyon da gelecek hayalidir. Bir cümleden fazla ise unutun.”
Söyleşinin ardından, Truva Atı seramiği ve ÇTSO kitapları Ahmet Şerif İzgören’e ÇTSO Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu tarafından takdim edildi.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech