Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇASİAD’ın Nezaket Ziyaretleri Sürüyor

Geçtiğimiz aylarda bayrağı devralan

Geçtiğimiz aylarda bayrağı devralan ÇASİAD Başkanı ve Yönetimi, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’a ve dernek üyesi Erhan Bektaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

ÇASİAD’ın protokol üyelerine, STK’lara ve kendi üyelerine nezaket ziyaretleri sürüyor. ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Başkan Yardımcısı Semih Toprak, Saymanı Orkun Yalman, Yönetim Kurulu Üyeleri; Z.Mert Öztürk ve Deniz Tennioğlu Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ı önceki gün makamında ziyaret etti.

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve ÇASİAD yeni Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber sıcak bir sohbetin yaşandığı ziyarette Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Kepez’e yaptığı projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek, çeşitli görüş alışverişinde bulunuldu.

DOĞUM GÜNÜ’NDE ÇASİAD SÜRPRİZİ

Başkan Mutan’ın ardından ÇASİAD Üyesi olan Erhan Bektaş da Başkan Başaran ve yeni yönetim tarafından ziyaret edildi. Ziyarette Başkan Başaran, Erhan Bektaş’a ÇASİAD Üyelik rozetini takarken, bir ömür boyu sağlık ve mutluluk dileyerek, doğum gününü de kutlamayı ihmal etmedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech