Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anneler mağlup oldu

Altyapıdan dünya çapında futbolcu

Altyapıdan dünya çapında futbolcu çıkartan, Altınordu’nun Çanakkale alt yapı oyuncuları Anneler gününü kutladı. Çanakkale altyapı sorumlusu Antrenör Nurhak Alemdağ, yönetiminde Dabakoğlu tesislerinde eğlenceli bir organizasyon gerçekleştirildi.

Çanakkale Altınordu altyapıya devam eden, 9-10 yaş grubu oyuncuları, özel gün nedeniyle Anneleri ile maç yaptılar. Dabakoğlu tesislerinde Antrenör Nurhak Alemdağ maçı yönetirken, minik oyuncular, maç öncesi anneleri ile düz koşu yaparak ısınma turu attılar. Maçın başlama düdüğü ile birlikte annelerden oluşan takım, top nerde-anneler orada taktiği ile maça başladı.

Annelerden oluşan takım, tam saha tam pres taktiği ile evlatlarına kıyamadılar. Top nerde-anneler orda taktiği sonucu karşılaşmayı kaybeden taraf Anneler oldu. Karşılaşma sırasında Anneler, futbolun ne kadar zor ama bir o kadar da zevkli olduğunu anlamış olduklarını dile getirdiler.

Annelerinin kıyamadığı evlatlar ise maç sonucunda Anneler Günü dolayısıyla biricik annelerine karanfil hediye ettiler. Güngör Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech