Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ezine İlçe Başkanı Erdil oldu

İYİ Parti İl Yönetimi,

İYİ Parti İl Yönetimi, Ezine İlçe Başkanlığına Avukat Zühtü Şansal Erdil’i atadı.

Uzun süredir siyasetin içinde olan ve Demokrat Parti Ezine İlçe Başkanlığını yapan Av. Erdil, İYİ Parti Ezine İlçe Başkanı olarak atandı. Erdil için bilgilendirme maili de atan İYİ Parti yönetimi tarafından şu açıklama yapıldı: “Erdil’in partimize büyük hizmetleri olacağına inanıyoruz. Ezineliler tarafından sevilen ve sayılan İlçe Başkanımız, İlkokulu Ezine Gazi İlkokulu’nda, orta öğrenimini ise Çanakkale Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirmiştir.

1990 yılında Avrupa Konseyi tarafından düzenlenen Avrupa Okullar Günü konulu yarışmada Türkiye 3. olarak, Türkiye’yi Almanya’da temsil etmiştir.

Çok sayıda hizmet belgesi ve sertifika sahibi olan, aynı zamanda çok sayıda sivil toplum örgütlerinde idarecilik ve yönetim kurulu üyeliği yapan İlçe Başkanımız, 12 Ağustos 2010 yılından bu yana Demokrat Parti Ezine İlçe Başkanlığı görevini sürdürmekteydi.

Ezine İlçemizle birlikte, tüm ilçelerimizde örgütlenmiş olduk. İktidara emin adımlarla ilerliyoruz. Karartılan otel salonlarından güneş gibi doğan İYİ Partimiz, milletimizin, ülkemizin hizmetinde olma heyecanıyla, özverili bir şekilde çalışmaktadır. Demokrasinin son şansı olduğumuzu biliyor ve ayrımcılığın ve ötekileştirmenin olmadığı bir toplum isteyen herkesi, adil seçim, adil yönetim, adil yargı isteyen herkesi, parti devleti değil, hukuk devleti isteyen herkesi, ekonomik kalkınma ve adil bölüşüm isteyen herkesi, liyakat esasına göre yönetilen bir kamu düzeni isteyen herkesi, İYİ Parti’ye davet ediyoruz.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech