Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerli malı traktör

Bu sene 1’incisi düzenlenen

Bu sene 1’incisi düzenlenen Tarım Fuarı’nda sergilenmek üzere ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde bulunan yerli malı traktörler göz doldurdu. Fuara gelen katılımcılar “İstenince olabiliyormuş” dediler. Bazı vatandaşlar ise eleştirerek “Umarız yine birkaç parçası yerli değildir” yorumlarında bulundular.

Bu sene ilk defa Agonya Fuarcılık tarafından ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde organize edilen Tarım Fuarı gidenlerle gelenlerle birçok ziyaretçiyi ağırladı. Tarımsal anlamda hizmet veren firmalar ürünlerini fuarda tanıttılar. Fuarda dikkat çeken detaylardan biriside yerli traktörler oldu. Vatandaşlar yerli üretim traktörleri büyük bir titizlikle incelediler.

Anadolu motor etiketi ile fuarda yer alan traktörler büyük beğeni topladı. Vatandaşlar yerli traktörler konusunda iki farklı görüşe vardılar. Bu fikirlerden ilki, istenince yerli traktör yapılabiliyormuş, samanın, buğdayın ithal edildiği bir ortamda traktör yerli olsa ne olacak oldu. Diğer bir görüş ise umarız bu yerli traktöründe başı, sonu ithal değildir diye ifade edildi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech