Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ön seçim kararı iletilecek mi?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) örgütleri, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayının açıklanacağı Cuma Günü düzenlenecek miting için bugün Ankara’da toplanıyor.

Tüm üyelerin davet edildiği Ankara mitingi, 4 Mayıs 2018 (yarın) saat 10.00’da Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda yapılacak. Toplantıda Erken Seçim açıklaması yapıldığından beri merak edilen Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı’nın ismi açıklanacak.

Çanakkale’den de ilçe başkanları ile birlikte Ankara’ya giden İl Başkanı İsmet Güneşhan’ın, Milletvekili Aday Adayı Metin Ümit Ural’ın açıklaması esnasında ifade ettiği “İl Danışma Kurulu’nda alınan ön seçim kararını Genel Merkez’e ileteceğim” söylemine gerçekleştirmesi bekleniyor.

GÜNEŞHAN NE DEMİŞTİ?

İl Başkanı İsmet Güneşhan, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman için ön seçim ve parti içi demokrasinin işletilmesinden yana tavır koymuş bir siyasi partiyiz. Sizlerde takdir edersiniz ki çok baskın, baskınında ötesinde artık ne söylenebilirse, çok kısa bir takvim içerisinde seçimler olacak. Geçtiğimiz günlerde biliyorsunuz Çanakkale İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. Bu Danışma Kurulu toplantısında ön seçim yapılmasıyla ilgili bir talepten ötürü karar çıktı. Tabi ki bunun takdiri Genel Merkez tarafından yapılacaktır. Genel Merkezimizin bunun için müsaadesi ve olur izni lazım. Biz bunu talep edeceğiz. Biz bu şekilde olmasını arzu ediyoruz. Zaman çok kısaldı ve daraldı. Bu olmasa bile mutlaka ve mutlaka tüm ilçe başkanlarımızla bir araya gelip, oturup bir değerlendirme yapacağız. Çanakkale örgütünün görüşünü Ankara’ya yansıtacağız. Bu şekilde olması için gayret göstereceğiz.”

Toplantıya katılmak ve ilçe başkanlarının ön seçim kararını Genel Merkez’e iletmek için yola çıkan İl Başkanı Güneşhan’a bazı ilçe başkanlarının seçim için az bir süre kalmış olması nedeniyle katılmadığı öğrenildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech