Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kale Hukuk” Kehanetinde Yeni Gelişme

Geleceğin siyasilerinin 2005 yılında

Geleceğin siyasilerinin 2005 yılında kurduğu “Kale Hukuk Bürosu” 13 yılda üçüncü il başkanını da çıkardı. Milletvekili adayı olmak için dün görevinden istifa eden İl Başkanı İrfan Dehmen’in yerine yönetimin kararıyla büronun kurucularından Av. Eşref Bener Varol geldi.

Çanakkale’den Milletvekili olabilmek için İYİ Parti’nin kurucu il başkanlığı görevinden dün istifa eden İrfan Dehmen’in yerine yönetim kurulundan bir isim atanacaktı. O isim akşam üzeri yapılan ve Dehmen’in veda ettiği toplantıda belli oldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nde yönetim kadrolarında görev yapan ve İYİ Parti Kurucu İl Yöneticiliği yapan Avukat Eşref Bener Varol yönetim kurulunun kararıyla İYİ Parti’nin Çanakkale teşkilatının yeni il başkanı oldu.

2005 yılında Tarla Sokak’ta üç ortakla kurulan “Kale Hukuk Bürosu” düne kadar iki İl Başkanı ve bir il yönetim kurulu üyesi çıkarmıştı. Av. Eşref Varol’un da il başkanı olmasıyla üçüncü il başkanını da çıkaran “Kale Hukuk Bürosu” kehanetinin devam ettiği görüldü. Av. Hakan Evirgen CHP’den, Av.Gültekin Yıldız AK Parti’den, Av. Eşref Varol ise İYİ Parti’den il başkanı oldu.

Av. Hakan Evirgen ve Av.Gültekin Yıldız, ortaklığı ile kurulan büro ortaklarından Hakan Evirgen, CHP Merkez İlçe Başkanlığına ve ardından İl Başkanlığına geldi. Av.Gültekin Yıldız da AK Parti Merkez İlçe Başkanlığından AK Parti İl Başkanlığına atanan isim oldu. Büronun kurucu fikir babası Av. Eşref Varol’un ise İyi Parti İl Yöneticiliğinin ardından İl Başkanlığına gelmesi dikkat çekti. Kentin siyasileri kendi aralarında hukuk bürosuna kayıt yaptırmaları gerektiği esprisini yapmaya başladı.

 

 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech