Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SOLOTÜRK hayran bıraktı

Çanakkale Kara Savaşları’nın 103. 

Çanakkale Kara Savaşları’nın 103.  yılında Çanakkale Şehitler Abidesi’nde törenin sonunda görkemli bir gösteri yapan dünyadaki sayılı akrobasi timlerinden olan Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın ekibi SOLOTÜRK, izleyenleri hayran bıraktı.

Çanakkale Kara Savaşları’nın 103. yılında Çanakkale Şehitler Abidesi’nde tören düzenlendi. Düzenlenen törende konuşmalar, dua ve askeri geçişlerin ardından SOLOTÜRK görkemli gösterisini sundu. F-16 jet uçağıyla gösteri yapabilen dünyadaki sayılı akrobasi timlerinden olan Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın ekibi SOLOTÜRK’ün gösterisi yerli ve yabancı izleyicilerden ilgi görerek hayran bıraktı. Gösteri sırasında SOLOTÜRK’ün pilotuyla gerçekleştirilen görüşme izleyenlere aktarıldı. Büyük beğeni ve alkış toplayan SOLOTÜRK, tören ve Çanakkale’ye özgü manevralarıyla göz doldurdu.

SOLOTÜRK’ün gösteri sunduğu törenlere, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, İngiltere’nin Avrupa ve Amerika’dan Sorumlu Devlet Bakanı Duncan, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Yeni Zelanda Genel Valisi Patsy Reddy, Avustralya İçişleri Bakanı Peter Duttorn, Fransa Savunma Ataşesi Colonel Valery Sens ile çok sayıda yerli ve yabancı davetli katıldı.

Yediden yetmişe herkesin hayranlıkla izlediği SOLOTÜRK pilotları ile fotoğraf çektirmek isteyenler birbiri ile yarıştı.

 Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech