Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelibolu’dan Çocuklara Bayram Hediyesi

Gelibolu Belediyesi tarafından 23

Gelibolu Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilçe genelindeki ilköğretim öğrencilerine uçurtma hediye ediliyor. İlk dağıtımı ise Belediye Başkanı Özacar kendisi yaptı.

Gelibolu Belediyesi, Ulusal Egemenliğimizin 98.yıldönümü ve 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukların bayram sevincine ortak oluyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ilçe genelindeki tüm ilköğretim öğrencileri için uçurtma hazırlayan belediye dağıtım organizasyonuna başladı.

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Atatürk Kültür Merkezi’ndeki film gösterimini izlemeye gelen 26 Kasım İlkokulu öğrencileri ile buluşarak üzerinde Atatürk siluetinin ve imzasının bulunduğu uçurtmaları kendisi takdim etti. Film izlemeye gelen gruba hitaben Büyük Önder Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyada çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek bayram olduğu vurgusunda bulunan Başkan Özacar’ın uçurtma sürprizi ile karşılaşan çocuklar büyük mutluluk yaşadı.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech