Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilgisayara değil, Avukata danışın!

Ülkenin ve Çanakkale’nin sorunlarına

Ülkenin ve Çanakkale’nin sorunlarına duyarlılıklarının yanı sıra etkin ve başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Çanakkale Barosu reklam panolarında halkı bilgilendirici ilanlar verdi.

Çanakkale Barosu, Kent halkının hukuki konularda mağduriyet yaşamaması ve haklarına doğru yoldan ulaşabilmesi amacıyla Çanakkale’nin çeşitli yerlerindeki billboard ve raket adı verilen reklam panolarında halkı bilgilendirici ilanlar verdi.

“BİLGİSAYARINIZA DEĞİL, AVUKATINIZA DANIŞIN”

Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, konuya ilişkin değerlendirmesinde, 1136 sayılı kanuna göre avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmetlerini sadece avukatların verebildiğini belirterek, Çanakkale Barosuna bağlı olarak ilimizde görev yapan tüm avukatların meslekte yetkin olduğunu belirtti.

Başkan Av. Bülent Şarlan, açıklamasında “Vatandaşlarımızın karşılaşabilecekleri hukuki sorunları bilgisayar ya da yetkin olmayan kişiler üzerinden çözmeye çalışması haklıyken haksız duruma düşmelerine ve ciddi hak kayıplarına sebep olabilmektedir. Bu sorunların giderilmesinde Çanakkale’nin tüm avukatları ve Çanakkale Barosu kendilerine yardımcı olmak için hazırdır.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech