Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim Bir Sen’den Fotoğraf Yarışması

2018-016 Eğitimciler Birliği Sendikası

2018-016 Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) tarafından ”Eğitimden Bir Kare” Ulusal Fotoğraf Yarışması düzenlendi.  Eğitim olgusunun bireysel ve toplumsal önemini fotoğraf sanatının etkileyici dilinden faydalanarak anlatılmasının amaçlandığı fotoğraf yarışmasının katılım süresi ise bugün sona eriyor.

Eğitim Bir-Sen tarafından “Eğitimden Bir Kare” sloganıyla ödüllü fotoğraf yarışması düzenlenecek. Düzenlenecek yarışmayla eğitim olgusunun bireysel ve toplumsal önemini fotoğraf sanatının etkileyici dilinden faydalanarak anlatılmasının amaçlandığı ifade edildi. Yarışma için yapılan açıklamada, yarışmayla, eğitim süreçlerinin kare kare hikayelerini ortaya çıkartma, eğitimin incelikli, zorlu ve fedakarlıkla bezeli atmosferini daha görünür kılmaya katkıda bulunmanın ve eğitim gibi herkesi ilgilendiren özel alanı, sanatın gücüyle bir araya getirerek toplumsal bakışı sanat gözüyle yansıtmanın hedeflendiği belirtildi.
Yarışmada birinci olacak eser sahibine 5 bin lira, ikinciye 3 bin lira, üçüncüye 2 bin lira ve Mehmet Akif İnan Özel Ödülü için bin 500 lira para ödülü verilecek. Sergilemeye hak kazanan fotoğraflar ise telif ücretleri ödenerek açılacak sergiye dahil edilecek. Ödüle ve sergiye layık görülen eserler çıkarılacak albümde de yer alacak. Son katılımı bugün sona eren yarışmada dereceye giren fotoğrafların sahipleri, ödüllerini, tarihi daha sonra açıklanacak program kapsamında alacak.

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech