Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye’nin her yerinden Judocular Çanakkale’de

Anadolu Yıldızlar Ligi Judo

Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Türkiye Birinciliği Müsabakaları’nın Cuma günü Anafartalar Spor Salonu’nda saat 16.00’da seremonisi yapıldı. Seremoniye Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan da katıldı.

Türkiye’nin her yerinden judo sporcuları, Çanakkale’ye geldi. Batman’dan, İzmir’den, Bursa’dan, Trabzon’dan Çanakkale’ye gelen judocular, burada Türkiye birinciliği için mücadele edecekler. Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Türkiye Birinciliği’nin seremonisi, Cuma günü saat 16.00’da Anafartalar Spor Salonu’nda gerçekleşti. Gerçekleşen seremoniye Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan da katıldı.

Seremoniye Ak Parti Bülent Turan’ın yanı sıra Vali Orhan Tavlı, ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr. Yücel Acer, İl Jandarma Komutanı Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Ak Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız katıldı.

Seremonide judo sporcuları hangi illerden katılıyorsa o ilin pankartları ile yürüyüş düzenlediler. Etkinlikte halk oyunları ve jimnastik gösterileri de yapıldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech