Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İddialıyız, Kazanacağız!”

Ak Parti’nin yeni İl

Ak Parti’nin yeni İl Başkanı Gültekin Yıldız, göreve gelir gelmez il başkanlığında basın açıklaması düzenledi. Ak Parti’lilerin yoğun ilgi gösterdiği basın açıklamasında Gültekin Yıldız, “Çanakkale’de CHP, ayrıştırıcı politikalar izliyor. Biz Çanakkale’yi tek bir çatı altında toplayacağız. Bize oy versin-vermesin herkes özgürce yaşayacak” vurgusu yaptı. Yıldız, “Tüm ilçelerde iddialıyız, zaten çoğunu da alıyoruz. Çanakkale Merkez Belediyesi bizim için ayrıca önemli, iddialıyız, doğru bir çalışma ile kendimizi iyi ifade ederek inşallah onu da kazanacağız.” dedi.

Ak Parti’nin yeni atanan İl Başkanı Gültekin Yıldız, Ankara’dan Çanakkale’ye gelir gelmez basın açıklamasında bulundu. Yıldız’ın basın açıklamasına Ak Parti’liler yoğun bir ilgi gösterdi.

“BİZLER DEMOKRAT PARTİ’NİN MİRASÇILARIYIZ”

Yıldız’ın basın açıklamasında, “Bizler Demokrat Parti’nin ve Adalet Partisi’nin 6’da 6, 8’de 8 milletvekili çıkardığı , Doğruyol ve ANAP’ın 4’te 4 milletvekili çıkardığı, çok partili seçim sistemine geçildikten sonra, CHP’nin 1961 yılına kadar tek bir milletvekili dahi çıkaramadığı merkez sağ bir siyasi anlayışın mirasçısı olmaktan; şehit Başbakanımız Adnan Menderes ile siyaset yapmanın şerefine nail olmuş dedelerimizin ve Bayramiçli Mehmet Akif’in torunları olmaktan gurur duyuyoruz.

“ÇANAKKALE İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Onun için, hendek kazan teröristler kahraman Mehmetçiğimiz ve polislerimiz tarafından imha edilirken, Truva atına beyaz fular asıp savaşı durdurun açıklaması yapılan değil, PKK’nın siyasi sözcüsü HDP barajı geçti diye şükür pilavı dağıtılan değil, şehrin seçilmiş milletvekilinin PYD komşumuz olsun diye açıklama yapabildiği değil; yeni Mehmet Akifler yeni Mustafa Kemaller yetiştiren ; Çanakkale Ruhunu ve 15 Temmuz ruhunu yaşayan ve yaşatan bir Çanakkale için mücadele edeceğiz. Bu anlamda Çanakkale’de alacağımız her bir oyun ülkemizin geleceği açısından arz ettiği önemi biliyoruz. Çıktığımız bu yolda önce Allah’a, sonra teşkilatlarımıza ve feraset sahibi halkımıza güveniyoruz.

“TÜM İLÇELERDE İDDİALIYIZ. ZATEN ÇOĞUNU ALIYORUZ”

2019 yılında önümüzde iki tane seçim olacak. Hem belediye seçimlerini hem de genel seçimleri çok önemsiyoruz. Tüm ilçelerde iddialıyız. Her ilçenin belediye başkanlığını istiyoruz. Zaten çoğunu da alıyoruz. Çanakkale Merkez Belediyesi bizim için ayrıca önemli, iddialıyız, doğru bir çalışma ile kendimizi iyi ifade ederek inşallah onu da kazanacağız.

“ÇANAKKALE’Yİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLAYACAĞIZ”

Amacımız barış ve huzur içinde yaşamak. Bu anlamda özellikle Çanakkale merkezin kayıpları var. Çanakkale’de insanlar kutuplaşmış durumda. Bunun da en büyük nedeni maalesef yıllardır Çanakkale ‘de belediye üzerinden özellikle CHP üzerinden güdülen ayrıştırıcı politikalar. İnşallah biz bütün yaraları saracağız ve Çanakkale’yi tek çatı altında toplayacağız. Bize oy versin vermesin, herkes huzurla ve özgürce yaşayacak.

İri Olacağız, Diri Olacağız Hep Birlikte Çanakkale Olacağız, Hep Birlikte Türkiye olacağız” cümleleri yer aldı.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech