Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Arınıyoruz!”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın doğum günü dolayısıyla CHP İl ve İlçe Kadın Kolları örgütü, il binasında bir toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıda, kadın üyelerle bir araya gelen Gökhan, güncel konulara değinmekle beraber, kadınların partideki rollerinin önemini de hatırlattı.

CHP İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlıkları tarafından Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın doğum günü için bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte kadın partililerle bir araya gelme fırsatı yakalayan Başkan Gökhan, yaptığı konuşmada kadınların parti içindeki önemine değindi.
Başkan Gökhan, etkinlikte yaptığı konuşmada güncel konulara da değinerek şöyle konuştu: “Tüm partililer büyük mücadeleler yaptık. Hep tek bir hedefimizi vardı.Parti içi demokrasi. Ayrı gayrı yok. Her şey yasalar çerçevesinde oluşacaktır. Mahalle seçimlerimizi yaptığımızda bize yakışmayan olaylar oldu. Ankara’dan gözlemci geldi. Bu bizim büyük ayıbımız. Bizi yönetenler güvenilmez insanlar mı da gözlemci geliyor? Sonuçta seçimlerimizi tamamladık. Bir ayıp, sandığın içine atılan oyları yakaladık. İlçe başkanı tarafından il başkanının gözleri önünde sandığa oylar atıldı. Şimdi geriye kalan dersler var. Bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmayacağız. Tüm yönetimlerin şeffaf, demokratik, adil seçimlerle toplumu kucaklamaları gerekiyor.”

“YAVAŞ YAVAŞ ARINIYORUZ”
Gökhan, konuşmasında eski İl Başkanı Nejat Önder’in eşi tarafından yapılan açıklamaya da değinerek şöyle dedi: “Melek Önder Hanımefendi’nin bir beyanatı var. Anlatıyor. İnsanda biraz yüz kızarıklığı olması lazım. Belediye ile ilgili söylediklerin tamamen yanlış, gerçek olan bir şey var sandığın içine tamamen oy atılması… Zaten disipline gitmişti, istifa etmiş. Yavaş yavaş arınıyoruz. Başka disipline verilenler de var. O dönemde kim bu olaylara karışmışsa. O anlamda bildiklerimiz olduğu için bu açıklamalar bana garip gelmedi. Biz işimize bakacağız. Arınacağız. Tertemiz bir Cumhuriyet Halk Partisi kalacak. Biz bu kentte güvenilir insanlar topluluğuyuz. Biz bu kentte toplumun çıkarlarını gözetenler olarak biliniyoruz. İnsanlar bize umutla bakıyor. Artık her türlü siyasi saldırıya benim il başkanım, grup başkanvekilim cevap veriyor. Ben hiç muhatap olmuyorum. Geçmişte bu yoktu. Sahiplenme yoktu.”

“BİZ KANMAYIZ”
Başkan Gökhan, kendisine yöneltilen pankart konusu hakkında ise “Cumhuriyet Meydanı’nda hayır yapılmak için bir dilekçe verilmiş. Pilav dağıtılmış hiçbir sorun yok. Sonrasında beni iğneleyen bir pankart asılıyor. Önce bunu zabıta görmüş, sonra indirin denilmiş. Hem hayır yapıyorsun hem siyaset yapıyorsun. Onlar da pankartı indirmişler ama alt kısımda yine açmışlar. HDP her seçimden sonra millet meclisinde bağımsız olarak vardı. Son seçimlerde parti olarak girmeye karar verilince barajı geçemeyecekleri için çok sevinildi. Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da CHP, MHP yok tüm milletvekillerini alırız dediler. AKP ve HDP vardı. Tüm seçimlerde hır çıkardılar. En son Diyarbakır’da bomba patlattılar. Kaos ve korku yaratmak için. HDP sonuç olarak barajı geçti. AKP azınlığa düştü. Bu Türkiye, Türk toplumu açısından demokrasiye inanma göstergesidir. Seçimlerden önce AKP ve HDP kol kolaydı. Habur’da hep beraberlerdi. Abdullah Öcalan’ın mektupları okundu, açılım süreçleri; hepsi 7 haziran öncesi. Seçimi kaybetmenin telaşıyla her tarafa çemkirmeye başladılar. Başta da sevinenler için. Sen demokrasiye inanmıyorsun beni de kandırmaya çalışıyorsun. Sen kandım diyor özür diliyorsun ama biz kanmayız.biz bu vatanda birlik, kardeşlik, demokrasi istiyoruz.” dedi.
Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech