Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akbağ, Çanakkale ile özlem giderdi

ÇABA Derneği’nin Evimizin Sağlık

ÇABA Derneği’nin Evimizin Sağlık Elçileri projesinin eğitimine katılmak amacıyla Çanakkale’ye gelen oyuncu Demet Akbağ, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtladı.

ÇABA Derneği işbirliği ile yürütülen ‘Evimizin Sağlık Elçileri’ projesinin beşinci eğitimi 31 Mart’ta Çanakkale Büyük Truva Otel’de ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Gazeteci Balçiçek İlter’in moderatörlüğünde yapılan eğitim programına ünlü oyuncu Demet Akbağ, yemek danışmanı Sedef İybar, su altı fotoğrafçısı Ayşegül Dinçkök, Dr. Özlem Cankurtaran ve ÇABA Derneği Başkanı Özlem Zehebi katıldı.
Programın ardından merak edilen soruları yanıtlayan Demet Akbağ; “ÇABA’nın gönüllü destekçileriyim. Çanakkale’de bu mevsimde olmak ve sağlık elçiliği kapsamında buluşma fikri bana çok hoş geldi. İyi ki de gelmişiz. Hem de güzel Çanakkale ile bir özlem gidermiş olduk. Çanakkale bizim tiyatro turneleriyle de çok sık geldiğimiz bir yer. Hemen hemen bütün oyunlarımızla gelmişizdir. Buradaki otelleri bile biliyorum. Hafta sonunu bu şahane yerde geçirdik.” ifadelerini kullandı.

“ATA İLE YENİ PROJE YOLDA”
Çanakkale’de çok fazla zaman geçirdiği bilinen Ata Demirer ile ilgili yeni projelerinin yolda olduğunu seyirciye müjdeleyen Akbağ; “Çanakkale’ye gelmeden Ata Demirer’i aramamak olmaz. Bir gün önce beraberdik. Bir gün sonra o da geliyor. O da burada adada. 10 gün sonra orada buluşacağız. Yeni bir şeyler yazmaya başladı. Eyvah Eyvah’ın devam sorusunu sürekli alıyoruz. Seyirciler haklı. Ata da içine sinen bir hikaye yazmayı seviyor. İçine sinmeden yapmış olmak için yapmak istemiyoruz. Hiçbir zaman ilki kadar olmaz, orada karakterler de sürprizdi. Yine de karakterleri özleyince onları başka macerada görmek seyirciyi mutlu ediyor. Biz birlikte film yapmayı seviyoruz. Bu yaz sonuna yeni bir şeyler çıkacak.” dedi.

“Oyuncuların Sosyal Hakları Peşindeyiz”
Akbağ; Oyuncular Birliği Başkanı olmasına dayanarak sorulan soruyu ise şöyle yanıtladı: “Oyuncuların sosyal haklarını savunmanın peşindeyiz. Sendikamızın üye sayısını arttırmaya çalışıyoruz. Çünkü bu işler kalabalık olmakla mümkün. Sıradışı ve şaşırtıcı şeyler istemiyoruz. Öncelikle meslektaşları el ele tutuşturup birlikte olmayı istiyoruz. Yoğun bir gündemimiz var.”

Yıldız Sağlam

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech