Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇASİAD üyeleri görkemli galada buluştu

Çanakkale Sanayi ve İş

Çanakkale Sanayi ve İş İnsanları Derneği  (ÇASİAD) 14. Genel Kurul Galası için Kolin Otel’de buluştu. Gala gecesi, plaket ve rozet takdimlerinin ardından konuşmalar ve Enbe Orkestrası konseri ile gerçekleştirildi.

Çanakkale Sanayi ve İş İnsanları Derneği  14. Genel Kurulunu gerçekleştirdi. 2 dönemdir başkanlık görevini yürüten Erdal Akarsu, yerini Semih Başaran’a bıraktı. ÇASİAD üyeleri, 14. Genel Kurul onuruna Kolin Otel’de görkemli bir gala gecesinde bir araya geldi. İş dünyasının tanınmış simaları geceye eşleri ile birlikte katıldı. Gecede, Güney Marmara  Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu’nun yöneticileri de bulundu.

Gecede önce ÇASİAD’ı tanıtan bir kısa film gösterildi, Filmin ardından, geceye katılan GÜNMASRİFED yöneticilerine Güney Marmara’nın kalkınması ve ekonomiye olan katkılarından dolayı plaket takdim edildi. Plaketleri ÇASİAD önceki dönem başkanı Erdal Akarsu sundu. Gala Gecesi yeni üyelerin rozet takım törenleri  ve geçmiş dönem yönetimin plaket takdimi ile devam etti.  Gecede kısa bir konuşma yapan eski dönem başkanı Erdal Akarsu konuşmasının ardından yeni başkan Semih Başaran, Akarsu’ya şükran plaketi takdim etti.  Yeni Yönetim Kurulu tanıtıldı ve Semih Başaran da gecenin anlam ve önemine değinen bir konuşma gerçekleştirdi.

Geçmiş dönem başkanı Erdal Akarsu galadaki konuşmasında, eski başkanalara da teşekkür ederek; “İki dönem başkanlık yaptık. İlk dönemde iki genel seçim, bir belediye başkanlığı bir de cumhurbaşkanlığı seçimi yapıldı. Biz bir aileyiz. Bu aile için her şeyi yaptık. Bölgemizi Türkiye çapında temsil ediyoruz. Tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Onlara fırsat verdik, projelerini anlattılar. Çanakkale’nin iyiliğine olan her projede destek olduk. Demokrasi, laikliğe inana, geleceğe olumlu bakmaya çalışan insanlarız. 26 yıllık ÇASİAD geleneğini yeni yönetimdeki arkadaşlarımız yerine getirecekler biz de destekçileri olacağız.” dedi.
Ardından konuşan Başkan Semih Başaran; “25 yılı aşan tecrübesi çağın gerekliliklerine uygun projelerle Çanakkale iş dünyasında gerçekleştirmiş ilklere imza atmış saygın ve güçlü bir sivil toplum kuruluşuyuz. Daha önceki dönemlerde başkanlarımızın bizlere sunduğu yol yeni dönemimizde başarının temel kaynağı olacaktır.” dedi.
Gece, Enbe Orkestrasının konseri ile devam etti.

Yıldız Sağlam

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech