Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Yeşil Bina’da hızla sona doğru

Yeşil Belediye Binasının betonarme işleminin yüzde 85’i tamamlandı. Temel için harcanan vaktin işçilerin de hızlı çalışmalarıyla telafi edildiği görüldü. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ‘inşaata bayrak asıldığında kurban kestireceğim’ sözünü dün tuttu. Başkan Gökhan “çatının betonu atıldığında işçilere bir vaatte bulunmuştuk. Biz adağımız vardı. Bugün inşaatımıza bayrağımızı astık ve işçilerimiz için kurban kesip hayır yapacağız” dedi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ‘yeşil Belediye binasının ilk çatısının betonarme işlemi tamamlandığında kurban keseceğiz’ vaadini dün yerine getirdi. Dün saat 12.00’de yeşil belediye binasında inşaat işçileri ile bir araya gelen Başkan Gökhan, inşaat hakkında bilgiler de aldı. İnşaatı yerinde inceledi. Başkan Gökhan, işçilerle birlikte bir hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Başkan Gökhan, konu ile ilgili, “Bugün burada daha önce vaadinde bulunmuş olduğumuz son betonu attıktan sonra bir kurban kesimi olacak demiştik. İlk çatının tamamlanması ve bayrağının asıldığı gün kurbanı kesip işçilerle beraber bu töreni düzenledik. İşçilerimize hayır ikramında bulunuyoruz. İnşaatımızın ilk çatısı tamamlandı. Bu süreçten 2.5 ay sonra son betonu atmış olacağız. Beton işimiz burada bitmiş olacak ve inşaatın ince işleri bitmiş olacak. Şu anda betonarme işleminin yüzde 85’i tamamlanmış durumdadır. Önümüzde yüzde 15’lik bir kısım kaldı. Temelden çıktıktan sonra çok hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Bundan sonrada kazasız belasız umarım ilerleriz. Ne zaman açılacağını söylemek için daha çok erken ama yıl sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz. İnşaatın kabasının yüzde 85’i bitti. Önümüz yaz olduğu için daha hızlı hareket edeceğiz. Beton kısmı bittiği zaman final için bir tarih vereceğiz” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech