Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇASİAD’da bayrak değişimi

ÇASİAD, dün gerçekleştirilen 14.Olağan

ÇASİAD, dün gerçekleştirilen 14.Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Erdal Akarsu, başkanlığı Semih Başaran’a devretti.
ÇASİAD’ın dün gerçekleştirilen 14.Olağan Genel Kurul toplantısında yeni Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran oldu. Saygı duruşu ile başlayan genel kurul toplantısı, tutanakların imzası için divan yetkililerinin oluşturulmasıyla devam etti. Ardından gündem ve faaliyet raporu, gelir-gider ve denetim hesaplamalarının okundu. Sonrasında tüzük tadilatları görüşülüp seçime geçildi.

ÇASİAD’DAN ÖRNEK İSİM DEĞİŞİKLİĞİ
Yapılan tüzük değişiklikleri arasında ise Çanakkale Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin adı, Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği olarak değiştirildi. 25 yıllık alışılmışlık sebebiyle kısaltmada ise değişikliğe gidilmedi. Değişiklikler kapsamında; derneğin sosyal ve ekonomik faaliyetlerini gösterdiğini ifade eden cümleye yurt içinde ve yurt dışında kelimeleri eklendi.
Kurul toplantısında konuşma yapan eski Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Akarsu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Her şeyin başlangıcı olduğu gibi sonu da oluyor. 2 dönemdir yani yaklaşık 4 senedir başkanlık görevini yerine getirmekteyim. ÇASİAD olarak her zaman duruşumuzu sergiledik, tüm siyasi partilere aynı yakınlıkta olduk. İlk dönemimiz seçim dönemine denk geldi. Tüm siyasi partilere burada konuşma fırsatı tanıdık. Buraya geldiler hepsinin ellerini havaya kaldırıp bir fotoğraf çektirmiştik ve bu ilk oldu. Siyasi partilere her zaman eşit baktık, Çanakkale için iyi olanları da destekledik. Genel ve yerel iktidarda her platformda beraber olduğumuzu gösterdik. İkinci dönemde Çanakkale yerelinden çıkıp ulusal bazda ekonomik vizyon katabilecek insanları davet ettik.”

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech