Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan’dan kıdemli kentlilere moral

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Yaşlılara Saygı Haftası nedeni ile Altın Yıllar Yaşam Merkezini ziyaret etti.

Çanakkale Belediyesi haberine göre; Eşi Hale Gökhan ile birlikte Altın Yıllar Yaşam Merkezini ziyaret eden Başkan Gökhan, burada merkez katılımcıları ile bir araya geldi. Merkezde atölyeleri gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Gökhan, merkez katılımcıları ile sohbet ederek taleplerini dinledi. Yaşlılara Saygı Haftası nedeni ile merkezde düzenlenen satranç turnuvasını da ziyaret eden Başkan Gökhan, katılımcılara başarılar diledi.

Merkez çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren katılımcılar, Altın Yıllar Yaşam Merkezini kente kazandırdığı için Başkan Gökhan’a teşekkürlerini iletti. Kentlilerin yaşadığı mutluluğun kendisini de mutlu ettiğini ifade eden Başkan Gökhan; “Bu merkezi, belli bir yaşa gelen kentlilerimizin biriktirdikleri bilgilerini açığa çıkarmaları ve evlerinde oturmamaları amacı ile kurduk. Burada resim yapanlar, satranç oynayanlar, spor yapanlar var. İnsanlar ölene kadar üretmeli. Belirli bir yaştan sonra artık çapa yapamayabilirsin ama bir şeyler üretebilirsin. Üreten insanın da morali iyi olur ve mutlu olur. Bunu sağlamak da belediyelerin görevidir” dedi.

Katılımcılar, Yaşlılara Saygı Haftası nedeni ile kendilerini ziyaret eden Başkan Gökhan ve eşi Hale Gökhan’a çeşitli hediyeler verdi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech