Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bisiklet Festivali’nin Kurdelesi Kesildi

Kale Çanakkale Bisiklet Festivali’nde

Kale Çanakkale Bisiklet Festivali’nde 5 bin kişi, Troya’dan Gelibolu’ya tarihin izinde pedal çevirecek. Bisiklet Festivali’nin resmi açılış töreni dün saat 16.30’da Troy Park AVM’de gerçekleşti.

Türkiye’nin en yüksek katılımlı bisiklet festivali olan Kale Çanakkale Bisiklet Festivali 24-25 Mart tarihlerinde Cumartesi ve Pazar günü gerçekleşecek. 5 bin bisikletli Troya yılında, 122 kilometrelik parkurda 113 tarihi ve turistik noktadan geçecek. Bisiklet Festivali’nin resmi açılış töreni dün saat 16.30’da Troy Park AVM’de gerçekleşti. Açılış törenine, Başsavcı Ömer Karişit, Vali Yardımcıları, Ali Candan ve Turan Yılmaz, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Milli Eğitim İl Müdürü Osman Özkan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Kemal Dokuz, Jandarma İl Komutanı Albay Necmi İnce, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ersin Fırat ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Can Ergün katıldı.

Düzenlenen etkinlikte protokol üyeleri tek tek kurulan bütün stantları ziyaret ettiler ve fotoğraflar çektirdiler. Çekilen fotoğrafların ardından kurdele kesim töreni yapıldı. Bisiklet Festivali kesilen kurdelenin ardından resmi olarak başlamış oldu. Sonrasında protokol üyeleri tarafından şehit ve gazi yakınlarına bisikletleri takdim edildi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech