Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afrin İçin Pilav Dağıtıldı

Ak Parti Çanakkale Gençlik

Ak Parti Çanakkale Gençlik Kolları Mehmetçiğin Afrin’de destan yazması gerekçesi ile dün saat 15.00’te Cumhuriyet Meydanı’nda pilav dağıttı. Pilav dağıtımına çok sayıda vatandaş katıldı. Pilav dağıtımı Çanakkale Merkez ve 11 ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Ak Parti Çanakkale Gençlik Kolları Mehmetçiğin Afrin’de destan yazdığı gerekçesi ile pilav dağıtımında bulundu. Cumhuriyet Meydanı’nda pilav dağıtımının yapıldığı alanda asılı duran afiş dikkat çekti. Afişte Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a gönderme yapılırken, “Bu şehirde pilav terörün destekçisi barajı geçti diye değil, Mehmetçiğimiz Afrin’de destan yazdığı için dağıtılır!” ibareleri yer aldı.

Pilav dağıtımında konuşan Ak Parti Çanakkale Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık, “Azez’in, Cerablus’un, Afrin’in, 15 Temmuz destanının ön sözünün yazıldığı şehirdir, Çanakkale! Ey yakın zamanda “Sınırımızda başkası olacağına PYD olsun!” diyen fikrin sahibi milletvekili; Ey Afrin Harekatı başlamadan önce, “Afrin’in içine girilmesini doğru bulmuyorum, daha derinlere inmenin mantığı yok, gerekte yok. Daha fazla şehit veririz” diye açıklamalar yaparak, adeta Mehmetçiğimizin kahramanlıklarını unutup yok sayan Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı; Ey terör sevici HDP’nin barajı geçmesini bahane edinip, Çanakkale ruhuna yakışmayacak bir hareketle, hayır duası edercesine pilav dağıtan Belediye Başkanı; Söylediklerinizi asla unutmamakla birlikte hatırlatmak isteriz.

Ak Parti Gençlik Kolları olarak bizler, bugün Çanakkale Merkez ve 11 ilçemiz ile aynı anda birliğimizi ve dirliğimizi ortaya koymak için pilav dağıtıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech