Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFRİN’E BAYRAĞI DİKTİK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü münasebetiyle Çanakkale’ye ayak bastı. Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla 18 Mart Stadyumu’nda düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Afrin tamamen kontrol altına alındı” mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Afrin’de şu anda Türk Bayrağı dalgalanıyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü münasebetiyle Çanakkale’ye ayak bastı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 18 Mart Stadyumu’nda Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçiler tarafından sevinç çığlıkları eşliğinde karşılandı. Tören kapsamında en son kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı konuşmalarıma bir müjde ile başlamak istiyorum dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin’in tamamen kontrol altına alındığını Çanakkale’den tüm Türkiye’ye duyurdu. Stadyumu dolduran kalabalık büyük coşku gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşması süresince Çanakkale’de ziyaretçiler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

“Afrin Tamamen Kontrol Altına Alındı”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü kutladığımız bu günde tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle yad ediyoruz. Böyle bir gençlik olduktan sonra Allah’ın izni ile yeni yeni Çanakkale zaferleri yazmaya hazırız. Sözlerimin hemen başında bir müjdeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Afrin şehir merkezi Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin desteğindeki Özgür Suriye Ordusu tarafından bu sabah 08.30 itibariyle tamamen kontrol altına alınmıştır. Teröristlerin çoğu kuyruklarını kıstırıp kaçmışlardır. Kalan kılıç artıklarını ve geride bıraktıkları tuzakları da özel birliklerimiz ve ÖSO mensupları temizliyorlar.

“Afrin’de Şu Anda Türk Bayrağı Dalgalanıyor”

Afrin’de artık huzurun ve güvenin sembolleri dalgalanıyor. Şu anda orada Türk Bayrağı dalgalanıyor. Özgür Suriye Ordusu’nun bayrağı dalgalanıyor. Kahraman Mehmetçiklerimize şükranlarımızı sunuyorum. Özgür Suriye Ordusu Mensuplarına şahsım ve milletim adına şükranlarımızı sunuyorum. Askerimizi sevinç göz yaşları içerisinde karşılayan Suriyeli kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Daha önce Cerablus’ta, El Bab’ta ne yaptıysak Afrin ve çevresine de aynısını yapacağız. 140 bin kişi Cerablus’a döndü. Şimdide Afrinli olan kardeşlerimiz Afrin’e dönecekler. Bölgeyi yaşanabilir hale getirecek tüm adımları atacağız. Bir kez daha hem milletimize hem de Afrinli vatandaşlarımıza hayırlı olsun.

“Sandılar ki Çanakkale’deki Cesaretimiz Geride Kaldı”

Çanakkale geçilmez hale getirilmiştir. Bugün sınırlarımızın içinde ve dışında bu verilen mücadelenin anlamını çok iyi biliyoruz. Türkiye’ye yönelik terör dalgası bir asır sonra Çanakkale saldırısının yeniden oluşma çabasından başka bir şey değildir. Çanakkale’de dönemin en güçlü ordularıyla üzerimize saldırmışlardır. Ne diyor Akif İstiklal Marşımızda, “Arkadaş yurduma alçakları uğratma, sakın. Siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana vad ettiği hakkın, kim bilir, belki yarın belki yarında da yakın.” İşte Çanakkale böyle geçilmez oldu. Şimdi dünyanın en zalim ve alçak terör örgütleri ile üzerimize geliyorlar. Sandılar ki bu milletinin Çanakkale’deki cesareti geride kaldı. Sandılar ki bu milletin inancı o günkü kadar büyük değil. Attıkları her adımda yanıldıklarını gördüler” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech