Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KYK ile Kudüs’e

Tarih ve Medeniyet Gezileri

Tarih ve Medeniyet Gezileri kapsamında “Bir Günde Bin Yıl Tarih ve Medeniyet Kudüs Gezisi” için Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kurumları Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından Ziraat Bankası sponsorluğunda düzenlenen Kudüs gezisine katılacak öğrenciler için kura çekilişi yapıldı.

Tarih ve Medeniyet Gezileri kapsamında “Bir Günde Bin Yıl Tarih ve Medeniyet Kudüs Gezisi” için Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kurumları Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından Ziraat Bankası sponsorluğunda Kudüs gezisi düzenlendi. Düzenlenen gezi rotasında, Muallak Taşı, Osmanlı Hamamı, Hayfa Ulu Cami yer alıyor. 25-29 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan geziye katılacak öğrenciler ise kura yöntemi ile belirleniyor. Denizli, Adana, Sakarya ve diğer birkaç ilden sonra Çanakkale’de de KYK’ya bağlı yurtlarda kura çekimi gerçekleşti. Kura çekilen yurtlar arasında; Nusrat, Terzioğlu, Çanakkale,Biga Ahmet Bican, Safiye Hüseyin.
KYK’dan yapılan açıklamada; “Heyecan dolu kurada kazanan öğrencimiz mutluluğunu arkadaşlarıyla ve personelimizle paylaştı. Kazanan öğrencimizi tebrik ediyoruz. Kudüs’e gidecek aday öğrencilerimizi heyecanlı bir kurayla belirledik.” denildi.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech