Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTSO Van Buluşmasına Katıldı

ÇTSO Türkiye’nin Girişimci Kadın

ÇTSO Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Van buluşmasına katıldı. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında TOBB, Van Ticaret ve Sanayi Odası, Van Ticaret Borsası ve Van Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Van Buluşması ’na ve Van ve İlçeleri Ticaret ve Sanayi Odası-Ticaret Borsaları Müşterek Toplantısı ’na katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında düzenlenen ve 81 ilden Kadın Girişimcilerin bir araya geldiği toplantıda, Çanakkale’yi İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Bahar Yurt, İcra Kurulu Üyesi Gülçin Semizoğlu ve Genel Sekreter H. Sema Sandal Temsil etti. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu toplantının açılış konuşmasında, kadınların petrol ve doğal gazdan daha kıymetli hazineleri olduğunu belirterek, “Nüfusumuzun yarısı, yani 40 milyonu kadın olmasına rağmen iş gücü dışında kalan kadın sayısı yaklaşık 20 milyon. Toprağın altında değil, toprağın üstünde muazzam bir hazine yatıyor.” dedi.

İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Bahar Yurt toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkanı Necdet Takva’ya misafirperverlikleri ve TOBB Başkanım Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na böyle anlamlı bir günde ülkemizin her köşesinden gelen Kadın Girişimciler İcra kurullarını bir araya gelmesine vesile oldukları için teşekkür ediyorum. Ülkemizde TOBB öncülüğünde kurulan İl Kadın Girişimciler Kurulları girişimciliğin desteklenmesi ve geliştirilmesi için rol model olmuştur. Bizler Kadın Girişimciler olarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerle yeni girişimcilere cesaret vermeye, yol göstermeye çalışıyoruz. Odamızın Yönetim Kurulu Başkanına ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerimize Çanakkale’de faaliyet gösteren girişimci kadınlarımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu konuda bizlere güvenip destek vermeleri heyecanımızı ve isteğimizi arttırıyor” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech