Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuk Kültür Evinde masal atölyesi

Kentteki bütün çocuklara ulaşmak

Kentteki bütün çocuklara ulaşmak hedefiyle yola çıkan Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi bu çerçevede Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerini ağırlayarak keyifli bir masal atölyesi gerçekleştirdi.

Dünyaca ünlü tasarımcı, çizer ve grafik sanatçısı  Leo Lionni’nin yazıp resimlendirdiği “Frederick” isimli kitabın görsel ve işitsel materyaller aracılığı ile çocuklarla paylaşılmasıyla başlayan etkinlik çocukların Çocuk Kültür Evi Kütüphanesi ve atölye alanlarını gezmesiyle sona erdi. Çocuk dostu bir alanda eğlenmenin, yaratıcılığın ve paylaşmanın keyfini yaşayan çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.

Çocuk Kültür Evi çocukların yaratıcılıklarını destekleyen ve potansiyellerini yaparak yaşayarak keşfedebilme fırsatının sunulduğu çeşitli atölye ve etkinlik programlarıyla açılışından bugüne  kentteki tüm okullara talepleri doğrultusunda ziyaret programları sunuyor. Yoğun ilgiyle karşılanan Çocuk Kültür Evi  ziyaretlerine dahil olabilmek ve ayrıntılı bilgi almak için Çocuk Kültür Evi’ne 217 73 11 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech