Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

29 Günde 29 Etkinlik

Çanakkale Güç Birliği Platformu,

Çanakkale Güç Birliği Platformu, Düzenledikleri komisyonlar toplantısında geçen ay içinde yaptıklarını değerlendirdi. Buna göre platform üyeleri şubat ayı içinde 29 etkinlik düzenlediği bilgisi paylaşıldı.

Çanakkale’nin çocukları, yaşlıları, kadınları ve çeşitli kesimlerine yönelik anlamlı etkinlikler düzenleyen Çanakkale Güç Birliği Platformu geçtiğimiz ay yaptığı çalışmaları, düzenlediği komisyonlar toplantısında ele aldı. Platform yönetim kurulu, komisyon başkanları ve üyelerinin katıldığı toplantı önceki gün Belediyenin Sarıçay yanındaki tesislerinde düzenlendi. Önce kahvaltı yapan yöneticiler ardından da değerlendirme toplantısına geçti.

Platform Başkanı Gökhan Bayram başkanlığında yapılan toplantı Genel Sekreter Ebru Çakal ve Sayman Rahim Şaşmaz’ın açılışı konuşmaları ile başladı. Toplantıda Etkinlik Komisyonu Başkanı Aylin Doğan, Yaşlılar Komisyonu Başkanı Necla Demirutku, Kadın Komisyonu Başkanı Nadide Altın, Gençlik Komisyonu Başkanı Batıhan Alay, Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Özgür Üstün ve Tespit Komisyonu Başkanı Aygül Erşan sunum yaptı. Yapılan konuşmalarda geçen ay komisyonların yaptığı etkinlikler ile ilgili bilgiler sunuldu.

29 GÜNDE 29 ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Yapılan değerlendirmede platformun şubat ayı içinde 29 etkinlik düzenlediği belirtildi. Buna göre 100 kadına hitabet semineri, öksüz ve yetimler kahvaltısı, 11 kız öğrenciye burs, Kepez’de yanan bir evin tamir donanımı, Bayramiç’te yanan bir eve eşya temini, zihinsel engelli bir çocuğa protez yapımı, sevgililer günü programı, 30 çocukla huzurevi ziyareti, bir yaşlıya hasta yatağı temini, 11 yoksul haneye kömür dağıtımı, engelli bir gaziye destek, 500 Türk ve dünya klasiği toplanması, 3 hastaya sağlık gereçleri temini, Ezine’de bir köye tekerlekli sandalye, köy çocuklarına bere ve atkı armağanı, 4 öksüzün giyindirilmesi, üyelere börek ve çay ikramı, kadınlar için 300 fular armağanı, 5 köye ziyaret ve armağan, 6 öksüze kıyafet yardımı, birçok aileye gıda ve kıyafet desteği vb. etkinlikler yapıldı. Katkı sunan üyeler ve Çanakkalelilere teşekkür edildi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech