Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadınlar el emeklerini görücüye çıkardı

Türk Kadınlar Birliği, 8

Türk Kadınlar Birliği, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla el emeklerini sergiledi. Sergi, 3 gün boyunca Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde yer aldı.

Türk Kadınlar Birliği 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerine başladı. Kadınlar, el emeklerini Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde 3 gün boyunca sergiledi. Sergide el emeği birçok ürün yer aldı. Ürünlerin arasında el emeği dışında bir şey sergilenmeyerek, tezgahlara takılar ve diğer aksesuarların yanı sıra telkari kursuna gidenlerin yaptıkları koyuldu.
Türk Kadınlar Birliği Çanakkale Şube Başkanı Meral Ulucan; “8 Mart etkinlikleri kapsamında sergimizi açtık. Telkari atölyemizin ürünleri, takı kursumuzun ürünleri tezgahlarımızda yer alıyor. Kadınlarımızın el emeği göz nuru buradakiler,el emeği olmayan hiçbir şey yok. Biz kadını eğitmek,çocukları eğitmek hayata atılımlarını sağlamak amacıyla kurulmuş bir derneğiz. Meslek edindirme kurslarımız da buna yönelik. Kadınlarımız ürün satarak kendilerini geçindirebiliyor. Kadınlar el ele olursa her şeyin üstesinden gelebilir. Onun için kadınlar el ele diyorum.”
Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech