Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ezine’de işçilere yüzde 20 zam

Ezine Belediye Başkanı Haluk

Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, belediyede çalışan kadrolu işçiler için Hizmet-İş Sendikası Çanakkale İl Başkanlığı ile masaya oturdu.

Ezine Belediyesi haberine göre; İşçilerin taban ücretlerine ve sosyal haklarına yapılacak zamlar ile ilgili görüşmelerin sonucunda işçilerin yüzünü güldürecek anlaşma bir gerçekleşti. Ezine Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Çanakkale İl Başkanlığı arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi sonucunda Taban ücretlere %20,sosyal haklara %15 zam yapıldı.

Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu yaptığı açıklamada; Ezine Belediyesi olarak bir aile olduklarını ve Ezine Halkına elbirliği ile hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Babaoğlu Vatandaşımızın refahı ve huzuru için ihtiyaç duyulan hizmetleri sunmak için gece gündüz hep beraber çalışıyoruz. Yaptığımız her faaliyette Halkımıza faydalı olmayı amaçlıyoruz. Bunu yaparken emeğinizin karşılığını almak çalışanımızın en doğal hakkıdır. Ezine’mizi güzelleştiren, değer katan hizmetlerde emeği bulunan işçi kardeşlerimizin emeği bizlerin güvencesindedir. Peygamber efendimiz “İşçinin ücretini alın teri kurumadan ödeyiniz” demiştir. Bizde alın terine büyük ehemmiyet veriyoruz. Bundan sonrada Ezine’mize daha iyi hizmet vermek için hep birlikte çalışacağız. Tüm işçilerimize hayırlı olsun. “Sendika İl Başkanımıza da teşekküllerimi sunarım ”dedi.

Hizmet İş Sendikası Çanakkale İl Başkanı Vedat Yılmaz, yaptığı açıklamada imzalamış olduğumuz toplu iş sözleşmesinin yürürlüğe girmesiyle üyelerimizin taban ücretlerine %20,sosyal haklarına %15 oranında zam gelmiştir. Başkanımız imzalamış olduğumuz önceki sözleşmelerde de işçimizin yüzünü güldürmüştür. “Alın teri üzerinden pazarlık yapmadan toplu iş sözleşmesini imzalayan Ezine Belediye Başkanı Sayın Haluk Babaoğlu’na Sendikam, şahsım ve sendikamız üyesi işçilerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech