Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

81 İl 81 Anaokulu

  81 İl 81

 

81 İl 81 Anaokulu Projesi toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

“81 İl 81 Anaokulu Projesi” kapsamında, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı tarafından yaptırılan Yenice Emine Şemsi Üstek Kızılay Anaokulunun açılışı, 13 Şubat 2018 Salı günü Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın canlı yayın ile bağlandığı tören ile gerçekleştirildi.

Açılış törenine Vali Vekili Cezmi Batuk, Çan Kaymakamı ve Yenice Kaymakam Vekili Adil Karataş, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Yeşim Karadağ, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Türk Kızılayı Çanakkale Şube Başkanı Mehmet Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baykal, Hayırsever Erol Üstek ve ailesi, şube müdürleri, protokol üyeleri, okul/kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende, Reyan Bodur Anadolu Lisesi Halk Oyunları Grubu gösterilerini sundu. Hayırsever ailesi adına Merve Büyükçakıroğlu, Türk Kızılayı Çanakkale Şube Başkanı Mehmet Kaplan, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, Çan Kaymakamı ve Yenice Kaymakam Vekili Adil Karataş birer konuşma yaptılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan konuşmasında, “Çocukların zengin öğrenme deneyimleri aracılığıyla sağlıklı büyümelerini, bütün gelişim alanlarının desteklenerek en üst düzeye ulaşmasını, öz bakım becerilerini kazanmalarını ve temel eğitime hazır bulunmalarını sağlama amacıyla okul öncesi eğitim kurumlarımızı süratle yaygınlaştırıyoruz. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan konuşmasının devamında, Eğitime yapılan yatırım, en kutsal ve en değerli yatırımdır. Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığınca hayata geçirilen ’81 İl 81 Anaokulu’ projesi bu nedenle çok değerli ve çok önemlidir. Bizlere bu güzel eğitim yuvasını kazandıran Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı adına İlhami Yıldırım Beyefendi’ye, Hayırsever Erol Üstek’e ve tüm çalışmalarımızda bizden yardım ve desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Veysel Acar’a da teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu sürecin önemli bir parçası Türk Kızılayı Çanakkale Şube Başkanımız Mehmet Kaplan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese tüm kalbimle teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen canlı yayın ile protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesiyle okul açılışı yapıldı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech