Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altımız Üstümüze Geldi

Kentin en büyük caddelerinden

Kentin en büyük caddelerinden birisi olma özelliği taşıyan Troia Caddesi Havaalanı kavşağı hizasında alt yapı çalışması devam ediyor. Kentte alt yapı çalışmalarına bir yeniside Troia Caddesi’nde eklendi. Vatandaş alt yapı çalışmalarının neden bu kadar sık ve sürekli yapıldığınu merak etti.

Kentin en büyük sokaklarından birisi olma özelliği taşıyan Troia Caddesi’nde alt yapı çalışması devam ediyor. Alt yapı çalışması devam eden bölge tam olarak Havaalanı kavşağı hizasında bulunuyor. Kentte alt yapı çalışmaları Çanakkale Belediyesi tarafından hız kesmeden yapılmaya devam ediyor. Kentin farklı mahallelerinde ve sokaklarında hemen hemen her gün birer ikişer alt yapı çalışması görmek mümkün hale geldi. Troia Caddesi’nde devam eden çalışmalardan ötürü yol kenarından bulunan dükkanlar mağdur oldu. Dükkanların hemen önüne döşenen borular ve çalışmalar dükkanların işlerini aksattı. Çanakkale’de alt yapı çalışmaları bil fiil devam ediyor.

Vatandaşlar Çanakkale’nin altında ne olduğunu sordular. Alt yapı çalışmaları sürekli ve durmadan yapılan Çanakkale’nin altından ne çıkacağı merak konusu oldu. Altı üstüne gelen kentte gözün alabildiğine görülen çalışmalar kentin alt yapısından sorun olmaması gerektiği izlenimi yarattı. Yapılan çalışmalardan belli sonuçlar alıcamıyacak olsa gerek kentte halen daha yağmurlarda mazgallar tıkanıp taşıyor. Kanalizasyon sisteminin düzgün olmamasından kaynaklı denize akan atıklar boğazı kirletmeye günden güne devam ediyor. İskele Meydanı’nın köşesinde bulunan alanda cansız hayvan bedenleri görüldüğü gibi hemen hemen her türlü atığıda görmek mümkün hale geldi. Vatandaşlar sürekli olarak döşenen parke taşlarının ve döşenen boruların sorunlara merhem olması gerektiği yönünde görüş bildirdiler. Bir çok sokakta devam eden alt yapı çalışmaları vatandaşa altımız üstümüze geldi dedirtti.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech