Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Direğe demişler neren eğri!

Barbaros Mahallesi Reşat Nuri

Barbaros Mahallesi Reşat Nuri Güntekin Sokak’ta yer alan elektrik direğinin yamuk olması vatandaşı şaşırttı. Vatandaşlar herhangi olumsuz bir sonuç oluşmadan direğin düzeltilmesini talep etti.

Barbaros Mahallesi Reşat Nuri Güntekin Sokak üzerinde bulunan, sokak aydınlatmalarında kullanılan elektrik direği yamuldu. Yamulan elektrik direğinin bölgede bulunan Turgut Reis Ortaokulu’nun hemen arkasında olması konuyu daha hassas bir hale getirdi. Öğlen aralarında okullarından dışarıya çıkan öğrencilerin kullandıkları sokakta yer alan direk şaşkınlık yaratmanın ötesinde korkuya sebep oldu. Önündeki direk ile kıyaslandığında direğin bulunduğu yerin arkasında yer alan eve doğru yatık olduğu görüldü. Gözle görülür ölçüde yamulan direğe vatandaşlar tepki gösterdi.

Vatandaşlar bu tip konuların pek önemsenmediği, bakılıp geçildiğini söylediler. Bakılıp geçilen konuların ileriki dönemlerde sorunlara yol açacağının altını çizen vatandaş, direğin bir an evvel onarılması gerektiğini belirtti.

Direği gören vatandaşların aklına geçtiğimiz dönemlerde kafasına kütük düşen kentli geldi. Bu tip küçük konuların hayati tehlikelere neden olacağı düşünüldüğünde direk bir an evvel onarılmalı görüşü ortaya çıktı.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech