Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Magazin

Gemide evlilik teklifi

Eceabat’a geçecek olan 15:00 feribotu, geçtiğimiz gün bir mutluluğa tanıklık etti. Gemi makine mühendisi olan Semih Uysal, kısıtlı vakit ile çok şey değiştirerek 3 yıllık beraberliğini evlilikle tamamlamak için adım attı.
Gemide kız arkadaşıyla buluşan Semih, kız arkadaşı Fatoş’a sürpriz yaparak evlenme teklifi etti. Genç çifte yakın arkadaşları eşlik etti. Renkli görüntülere sahne olan gemideki diğer vatandaşlar da alkışları ile çifti tebrik ettiler.

“FAZLASIYLA ŞAŞKINIM”

Teklifi kabul eden gelin adayı, şaşkınlığını gizleyemeyerek şöyle dedi: “Fazlasıyla şaşkınım. Beklemediğim bir şeydi. Çok mutluyum. Aslında tam Semih’ten beklenecek bir şey, denizci olduğu için ama ben beklemiyordum. Çok şaşkın ve mutluyum.”

Gemi mühendisi Semih, kız arkadaşının mutluluğunu her şeyden önde tutarak duygularını şöyle anlattı: “Ben en başta her şeyin güzel olmasını isterim. Kaç yıllık bir geçmişimiz ve yaşanmışlıklarımız var. Yurt dışında da çalıştığım için vaktim kısıtlı ancak bu kadar oldu. İyi de oldu. Her şeyden önce Fatoş’un mutlu olması benim için önemli.”

Yıldız Sağlam

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech