Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çingeneler Zamanı geliyor

Türkiye’de ilk kez müzikal

Türkiye’de ilk kez müzikal olarak sergilenen Çingeneler Zamanı Çanakkale’ye geliyor. Gösteri, 19 Şubat Pazartesi günü İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde sahnelenecek.

1988 yılında Emir Kusturica’nın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiğini Çingeneler Zamanı filmi sinema eleştirmenleri tarafından bir başyapıt olarak kabul görüyor. Film, 1980’lerin Yugoslavya’sında neşe içinde yaşayan ama hüzünlerini saklayan çingenelerin aşklarını, ayrılıklarını ve yaşadığı acıları anlatıyor. Çingeneler Zamanı müzikalinde, Banu Kırbağ, Cenk Yüksel, Andre Primavera, Canan Güncer, Ali Kemal Aydın, Seda Kement, Gamze Metin, Mehmet Kır, Nilüfer Ömürlü, Ayca Ergün, Erhan Yaman, Sibel Kuşi Yalkı, Esra Uzun, Murat Yaşar Özdemir, Emre Kurtul, Arzu Kurnaz, Vural Bingöl gibi birbirinden yetenekli dansçı, müzisyen ve oyuncular yer alıyor.

Müzikal, 19 Şubat pazartesi akşamı, saat 20:00’da, ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde sahnelenecek. Ücretsiz biletler, Mahalle Muhtarlıkları,  Yazar ve Sanatçı Evi ile Seramik Müzesi’nden alınabilecek.

 Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech