Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’yi es geçti!

Ülke için jeopolitik ve

Ülke için jeopolitik ve tarihi anlamda önemi olan, manevi başkent sayılan Çanakkale, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir saati aşan 36. Olağan Kurultay konuşmasında kendisine bir yer bulamadı.

CHP’nin 36. Olağan Kurultayı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.Kurultayda Kılıçdaroğlu bir saati aşkın bir konuşma yaparak ülke meselelerine değindi. Kürt Sorunu, eğitimdeki aksaklıklar, şoförlerin sıkıntıları, taşeron meselesi, OHAL, Adalet Yürüyüşü, orman köylülerinin sorunları gibi birbirinden çeşitli konularda kısa kısa açıklamalar yapan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, tüm CHP Belediyeleri ile ülke genelinde örnek  hizmet verdiklerini dile getirdi. Aydın, İzmir ve Eskişehir’de örnek olarak gördüğü uygulamaları sayan Başkan Kılıçdaroğlu Çanakkale Belediyesi’nin adını dile getirmedi.

Orman köylülerine seslenerek bir konuşmaya başlayan Kemal Kılıçdaroğlu % 54’ü orman olan Çanakkale hakkında da herhangi bir şey dile getirmedi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu; “ Orman köylüsü… Bu Ankara’daki beyler hangi sorunları yaşadıklarını biliyor mu? Orman köylüsü en yoksul kesimdir. Bunların her birisini hükümet işveren olarak kabul ediyor. Orman köylüsünün sorununa sahip çıkan yine biziz. İnfaz koruma memurlarının derdini de dile getiren biziz. Kimin derdi varsa dergah buradadır. Kimin derdi varsa yanında duracağız. Derdi ile dertleşeceğiz ve sorununu çözeceğiz. Biz Türkiye genelinde iktidar değiliz ancak belediyelerimiz bazı yerlerde iktidar. Bizim belediyelerin verdiği hizmet bütün Türkiye’ye örnektir. Burdur’da iseniz peyniri daha ucuza alıyorsunuz. Aydın’da iseniz eti daha ucuza alıyorsunuz. Tekirdağ’da bütün meralar çiftçiler için ıslah ediliyor.İzmir’de iseniz çocuğunuza her sabah süt veriliyor. Biz yerelde bütün halkımıza dostça hizmet ediyoruz. Eskişehir yeşil şehir, Bursa beton şehir oldu. Yerelden başlayarak gücümüzü iktidara taşıyacağız. Önümüzdeki seçimlerde, Balıkesir’i, Adana’yı, Mersin’i, Bursa’yı, Ankara’yı ve İstanbul’u , Manisa’yı alacağız. Bir tarih yazacağız. Bugün kimse kaygılanmasın. Adaleti ve cesareti savunacağız. İnsan biraz utanır. 15 yıldır yoksulluğu bitiremediler. Size sözüm söz, ilk bir yıl içinde yoksulluğu bu topraklarda tarihe gömeceğiz. Kimse ‘Benim gelirim yok’ demeyecek.”dedi. Ancak CHP’nin en önemli kalelerinden biri olan  Çanakkale hakkında örnek bir uygulama olarak herhangi bir şey sunmadı.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech