Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kendi gitti, arazisi kaldı!

Toplumlar, kültürler ve alışkanlıklar 

Toplumlar, kültürler ve alışkanlıklar  çok kısa zaman dilimleri içerisinde ciddi değişkenlikler gösteriyor. 1997 yılının Ocak ayında Sümer Holding ilçelerden gelen müşterilerin yol masraflarını karşılıyordu. Tüketim çılgınlığı kavramının vatandaşın hayatına girdiği günümüzde her mağazanın önünde yarı yarıya indirim afişleri görülüyor.

 1997 yılı Ocak ayında “Kendini yenileyerek Çanakkalelilere hizmet vermeye başlayan Sümer Holding” ifadeleri ile yer verdiğimiz haberde, Sümer Holding Kurban Bayramı alışverişi için vatandaş yararına kampanyalara başlamıştı.

Sümer Bank mağazası, 2-9 Şubat tarihlerinde bayram alışverişlerinin daha rahat yapılabilmesi için akşam 21:00’a kadar açık olacağını, peşin satışlarda yüzde yirmi indirim uygulayacağını, vadeli satışları da peşin fiyatına yapacağını, 15 milyon liralı peşin alışverişlerde müşterilere bir kravat, 20 milyonluk alışverişlerde ise bir kravat bir gömlek hediye edeceklerini hatta ilçelerden gelen müşterilerin de yol masraflarını karşılayacaklarını duyurmuşlar, ilan günlerce gazetemizde yayınlanmıştı.

Bugün sadece çarşı caddesinde yüzlerce mağaza var, hepsinde yüzde elliye varan indirimler var, özellikle genç erkekler ve kızlar neredeyse aynı tipte kıyafetler giyiyor. Aradan geçen 21 sene içerisinde Sümerbank kapandı. Sümer Holding’in vatandaş yararına yaptıkları unutuldu ama arazinin imara açılması günlerce gazetelerde haber oldu.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech