Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Elimiz boş döndük

Çanakkale Belediyesporlu Sultanlar, Hafta

Çanakkale Belediyesporlu Sultanlar, Hafta sonu maçı için Başkente gitti. Puan sıralamasında bir üst sırada bulunan rakibimiz Seramiksan, kendi sahasında Beşiktaş’a üç puan verirken, avantajı iyi kullanmaya çalıştık. Üç sette de rakibin oyununa mahkum olan Boğazın Sultanları karşılaşmayı 3-0 gibi net bir skorla kaybetti.

Federasyona ait Başkent Voleybol salonunda yapılan karşılaşmaya Boğazın Sultanları iyi başlayamadı. Tutuk başladığımız oyunun ilk setini, 25-13 ikinci setini de 25-15 gibi kötü skorlarla kaybettik. Korkak ve endişeli başladığımız oyundan sonuç almak için rakibin ataklarına karşı istenilen blokları yapamadık.

Üçüncü sete iyi başlayan boğazın sultanları, setin ilerleyen dakikalarında pek bir varlık gösteremeyince rakibin oyununa mahkum oynamak zorunda kaldık. Karşılaşma boyunca bir türlü oyuna dönemeyen Boğazın Sultanları, rakiplerin kaybettiği haftada puan kaybedince ölüm çukuruna bir adım daha yaklaşmış oldu.

Çanakkale Belediyesporlu Sultanlar, umudunu önümüzdeki haftalara taşırken, bir yandan da rakiplerden Seramiksan ile Kamberoğlu Beylikdüzü’nün puan kaybetmesini bekleyecek. Kısaca geçtiğimiz yılların sürpriz takımı olarak bilinen Çanakkale Belediyespor her geçen gün daha kötüye gitmeye başladı. Önümüzdeki günlerde Başkanlar, Kulüp Başkanı Güneşhan ve yönetimi ile Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın takıma şok yaşatması bekleniyor.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech