Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyasilerde harekat birliği

AK Parti Merkez İlçe

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili Afrin’deki Mehmetçiğimize manevi destek sağlamak için çarşı esnafına Türk Bayrağı dağıtımı yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlıklarına ziyarette bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, harekata destek birlikteliği mesajı verdi. Siyasiler, “Biriz ve beraberiz” dedik. STK ve Siyasi Partiler ile vatandaşa birlik ve beraberliğe olan desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan ilçe teşkilatı, askerler için dua etmeyi de ihmal etmedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak maksadıyla, teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere başlattıkları Zeytin Dalı Harekatında kahraman askerlerimizin başarılı olmalarını, sağ salim vatan toprağına dönmelerini canı gönülden Allah’tan diliyoruz. Kendileriyle gurur duyuyoruz ve Şehitler diyarı Çanakkale’den Afrin’deki kahraman askerlerimize selamlarımızı gönderiyoruz.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech