Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güneşhan’dan Ümit Kocasakal değerlendirmesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı İsmet Güneşhan, önceki gün CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Prof.Dr.Ümit Kocasakal için değerlendirmelerde bulundu.

Önceki gün geniş bir katılımla adaylığını açıklayan İstanbul Barosu eski Başkanı Prof.Dr.Ümit Kocasakal hakkında sorulan bir soruya da cevap veren CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, eleştiri yaparak adaylık açıklamasını doğru bulmadığını belirtti.

Güneşhan, “CHP’nin her üyesi, her noktaya aday olabilir, en doğal hakkıdır. Ümit Beyin aday olması da bir parti üyesi olarak onun en doğal hakkıdır. Bunu değerlendirmesi de kurultay delegeleri tarafından yapılacaktır. Ümit Bey, herkes tarafından tanınan bir partilimizdir. Partiye aday olmak isteyen arkadaşlarımız özellikle kamuoyu önünde bir başka adayı veya mevcut yönetimi eleştirerek değil, kendi yapacaklarını ortaya koyarak aday olması lazım. Özellikle Genel Merkezi ve İstanbul İl Başkanımızı eleştirmesini doğru bulmuyorum. Yakışıksız buluyorum ama bunun takdir ve değerlendirmesini kurultay delegelerimiz yapacaktır.” şeklinde cevap verdi.

Eylem Gözeldere

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech