Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

CHP’li Gençlerde Bayrak Değişimi

Geçtiğimiz pazar günü yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Gençlik Kolları kongresinin ardından dün de il binasında devir- teslim töreni gerçekleştirildi. Törene katılan İl Başkanı İsmet Güneşhan, “Gençlerimiz, ülkemizin içinde bulunduğu zor şartlardan kurtaracak olan en büyük güçtür.” dedi.

Gençlerin devir-teslim töreninde hazır bulunan İl Başkanı İsmet Güneşhan, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) kongre sürecinin Çanakkale’de tamamlandığını ve 3-4 Şubat’ta Ankara’da yapılacak büyük kurultay ile Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinin yenilenmiş, daha enerjik daha dinamik ve kendi parti üyelerinin tekrar güvenini almış bir şekilde 2019’da yapılacak olan Yerel, Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanacağını vurguladı.

Geçmiş dönemde görev yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alptuğ Akkoca’ya çalışmalarından dolayı teşekkür edip yeni seçilen İl Başkanı Şafak Yılmaz’a da görevlerinde başarılar dileyen Güneşhan, şöyle devam etti: “Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi gençlere emanet etti. Bu nedenle de gençlerimiz bizim için çok önemli… Gençlerimiz, ülkemizin içinde bulunduğu zor şartlardan kurtaracak olan en büyük güçtür. Dolayısıyla onlara hem önemli görevler düşüyor hem de işlerin üstesinden gelebileceklerini düşünüyorum. CHP olarak Çanakkale’de gençlerimizle ilgili önemli projelerimizle çalışmalar yapacağız. Yeni seçilen arkadaşlar da geçmiş dönemde görev yapan arkadaşların tecrübelerinden faydalanacak.”

“SEÇİMLE GELDİK SEÇİMLE GİDİYORUZ”

Önceki Dönem Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Alptuğ Akkoca; “Bizler, 2 yıllık süreçte Mustafa Kemal’in emanetini korumak ve O’nun devrimlerine sahip çıkmak adına birçok cefanın ardından ona olan vefamızı göstermek üzere çalışmalar yaptık. Cumhuriyet Halk Partisi’nde gençlik kolları, partinin her zaman ön gücüdür dedik ama buna göre çalıştık. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanarak, bir referandum ve iki genel seçim atlattık. Cumhuriyet gençlerinin bu süreçte yaşadığı kadro terörüne elimizden geldiği kadar müdahale etmeye çalıştık. Şimdi de görevimizi devretmenin onurunu yaşıyoruz. Çünkü seçimle geldik seçimle gidiyoruz. Hayırlı olsun diyorum.” diye konuştu.

“TÜNELİN UCUNDAKİ AYDINLIĞI GÖRDÜK”

Kendisinden önce görev yapan Başkan Akkoca’ya ve yönetim kuruluna teşekkür ederek konuşmasına başlayan taze Başkan Şafak Yılmaz ise Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nın bir bayrak yarışı ve bu devir teslimin de bir bayrak değişimi olduğunu vurgulayarak konuşmasına devam etti. Yılmaz, “Bizim temel amacımız; Cumhuriyet Halk Partisine temel olan ahlaki ve etik değerler çerçevesinde önümüzdeki kritik süreçte yani 2019 yerel ve genel seçimler doğrultusunda var gücümüz ile çalışmaktır. CHP’ye yakışır bir başkan ve yönetim kurulu olarak bizden sonra gelen genç arkadaşlarımıza bu değerli görevi devretmek istiyoruz. Var gücümüz ile çalışacağımıza kimsenin bir şüphesi olmasın. Biz gençler olarak, Türkiye’nin ve Çanakkale’nin bugünleri ve yarınlarıyız. Dolayısıyla gençler olarak tünelin ucundaki ışığın göründüğü inancındayız. Türkiye’mizi aydınlık yarınlara taşımak için bir ekip olarak hep beraber enerjik, dinamik ve sinerji içerisinde çalışacağımıza huzurlarınızda söz veriyorum.” diyerek konuşmasına son verdi.

İl Başkanı Güneşhan, Akkoca’nın gençlik kolları yaş sınırı olan 30 yaşı geçtiği için görevini Yılmaz’a devrettiğini ifade etti. Tören, yeni başkan Yılmaz’ın eski dönem başkanı Akkoca’ya çiçek takdim etmesiyle son buldu. Eylem Gözeldere

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech