Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Karadağ’dan kongre daveti

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ 6. Olağan İl Kongresi hazırlık süreci ile ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu. AK Parti’de tek kadın il başkanı olarak göreve devam edecek olan Karadağ, tüm partilileri ve Çanakkale halkını kongreye davet etti.

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, bu dönemde de İl Başkanlığına devam edecek. Başkan Karadağ, 6. Olağan İl Kongresi hazırlık süreci ile ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu.

BAŞBAKAN YILDIRIM KONGREYE KATILACAK

“Hepimizin malumu üzerine 21 Ocak Pazar Günü Genel Başkanvekilimiz, Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’ın katılımları ile Çanakkale 6.Olağan İl Kongresini gerçekleştireceğiz. Kongreye Sayın Başbakanımızın yanı sıra çok sayıda bakan ve milletvekilimizin de katılımlarını bekliyoruz. Malum partimiz kongre sürecinde olduğu için her hafta sonu Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın katıldığı neredeyse 4 ilimizde kongrelerimiz gerçekleşiyor. Eş zamanlı olarak illerimizin kadın ve gençlik kolları kongreleri de yapılıyor.”

“5000 KİŞİLİK BİR KATILIM BEKLİYORUZ”

“Tabi partimizde kongreler bir şölen havasında geçtiği için bizde AK Parti Çanakkale İl Teşkilatı olarak pazar günü yapılacak olan kongremizi çok önemsiyoruz. Biliyorsunuz genel merkezimizin de takdiri ile yeni dönemde il başkanlığı görevime devam etme kararı aldık. 6.Olağan il kongremizin büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirilmesi için kongre komisyonumuz tüm mesaisini harcıyor, Kongremiz Esenler Anafartalar Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek, kongremizde delegelerimiz maçların oynandığı alanda diğer partililerimiz ise seyirci tribününde konumlanacaklar, kongremize yaklaşık 5.000 kişinin katılımını bekliyoruz. Kumanya hazırlığımızı 5000 kişi üzerinden yaptık. AK Partiye yakışır bir şekilde inşallah kongremizi tamamlayıp partimizi Çanakkale’de 2019 seçimlerine götürecek kadromuzla yola devam edeceğiz.” 

“DELEGELER BİZİM MİHENK TAŞIMIZDIR”

“Delegelerimiz ile buluşup kendilerini kongremize davet ediyoruz. İlk gün Merkez ilçemizle başladık, dün 6 ilçemizin delegeleri ile buluştuk. Bugünde kalan 5 ilçemizin delegeleri ile bir araya geleceğiz. Delegeleri partimizin mihenk taşları olarak görüyoruz. Delegelerimiz ile birebir temas kurarak onlara kongremizin davetiyelerini teslim ediyoruz.  Ben tekrar sizin aracılığınız ile tüm partililerimizi ve Çanakkale halkını Fahri Çanakkaleli, Çanakkale’miz için bir çok yatırımda imzası bulunan Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım Beyefendinin katılımları ile 21 Ocak Pazar günü saat 13.30’da Esenler Anafartalar Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan kongremize davet ediyorum.”

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech