Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Azami çaba, gayret ve işbirliği”

İl Koordinasyon Kurulu 2017

İl Koordinasyon Kurulu 2017 Yılı IV: Dönem Değerlendirme Toplantısı dün İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Orhan Tavlı, 2018 Troia Yılı için birlik ve çaba içerisinde olunmalı mesajını verdi.

İl Koordinasyon Kurulu’nun 2017 Yılı IV. Dönem Değerlendirme Toplantısı dün saat 14.00’de İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. İl Koordinasyon Kurulu 2017 yılı IV. Dönem Değerlendirme Toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Toplantıya; Çanakkale Valisi Orhan Tavlı dışında belediye başkanları, kaymakamlar, ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri, idari müdür ve amirleri katıldı.

2017’de 475 Proje

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Çanakkale Valisi Orhan Tavlı; “2018 yılının ilk toplantısı olan bu toplantıda, yatırım gerçekleşme ve son durumlarını birlikte değerlendirmekteyiz. 2017 yılı itibariyle ilimiz genelindeki 475 projenin %42’si bitmiş, %47’si devam etmekte, %11’i proje aşamasındadır. Programda olan yatırımlardan enerji, tarım,ulaştırma, eğitim ve sağlık sektörlerinde yürütülen 189 proje bulunuyor. Kurum ve kuruluşlar 2018 yılı yatırım projelerinin çalışma ve iş programlarını hazırlayarak yeni bir çalışma dönemine hayırlısıyla başlayacaklardır. Yeni bir yatırım dönemine başlarken yıl içerisinde yürüttüğümüz projelerle ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının gerekli işbirliğini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da göstereceklerine inancım tamdır. Ayrıca İç İşleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan yatırım takip sistemi değerlendirme sistemi kapsamında raporlama yapılmasına imkan verecek bir şekilde valilik web sitesinde yer alacak şekilde projeler aksatılmadan güncellenerek gönderilmesi önem taşımaktadır.” dedi.

“KURUM VE KURULUŞLAR TROİA YILI İÇİN İŞBİRLİĞİNDE OLMALI”
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda 2018 Troia Yılı’na da değinen Vali Tavlı, şöyle dedi: “Yatırımcı kuruluşlarımız çalışmalarında, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız ve diğer kurum ve kuruluşlarımız iletişim halinde olmaları ve bilgi alışverişinde iletişim sağlamaları önemli görülmektedir. Ayrıca 2018 yılının Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Troia Yılı ilan edilmesi nedeniyle, özellikle Troia bölgesinde ve çevresindeki ilçelerimizde alt ve üst  yapı çalışmalarının hızlandırılması için özellikle yatırımcı kurum ve kuruluşlar olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımızın azami çaba, gayret ve işbirliği içerisinde olmaları da ayrıca önem taşımaktadır. 2018 yılı Çanakkale’miz için bölgemiz için ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederken 2018 yılı yatırımları açısından da verimli bir yıl olarak geçmesini diliyorum.”
Yıldız Sağlam

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech