Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Salatalık cep yaktı

Cuma Pazarı’nda bu hafta

Cuma Pazarı’nda bu hafta salatalık cep yaktı. Salatalığın satış fiyatının 5 TL olduğunu gören vatandaş bir sonraki tezgaha yöneldi. Turşusundan, salatasına, söğüşünden, kahvaltına sofralarda yer bulan salatalık bu hafta talep görmedi.

Turşu, salata, söğüş ve birçok mezede kullanılan salatalık bu hafta cuma pazarında cep yaktı. Cuma pazarı dün en yoğun günlerinden birisini yaşadı. Kentlilerin Cuma günleri uğrak noktalarından olan CUMPA’da fiyatlar vatandaşlara pahalı geldi. Pazar esnafı her zamanki gibi olan fiyatların havaların iyi gitmesiyle birlikte daha da iyi olduğunu belirtti. Pazar her zamanki gibi ikiye ayrıldı. Satıcı ve alıcı fiyatlar konusunda yine ortak noktayı tutturamadı.

Bu haftanın cep yakan ürünü ise salatalık oldu. Salatalığın CUMPA’da satış fiyatı 5 TL olurken, salatalığa ilgi düştü. Kahvaltılık alışverişine çıkan bir vatandaş domates ve salatalık almak istediğinde birer kilo aldığında ortaya çıkan fatura 10 TL oldu. Domatesin ortalama 5 TL’den satıldığı salatalığında 5 TL olduğu pazarda vatandaş kahvaltılık tercihimiz değişti yorumlarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech