Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sezondaki ilk galibiyeti bizde

Vestel Sultanlar Ligi’nin ikinci

Vestel Sultanlar Ligi’nin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda galip gelen Çanakkale Belediyesporlu Sultanlar’da ilki yaşayan oyuncular vardı.

Boğazın Sultanları ikinci yarının ilk maçını deplasmanda galip gelerek ilki yaşarken, takıma yeni gelen libero Ceren de bu sezonun ilk maçını kazanmış oldu. İlbank forması giymekte olan Ceren, ikinci yarı takıma kazandırılmıştı. Ne garip bir tesadüf ki ikinci yarı başlamadan önce kendisini transfer etmek isteyen takıma karşı ilk galibiyetini almış oldu.

Ligde kalma iddiasını kaybeden İlbank oyuncularını ara transferde, farklı kulüplere transfer ederken, Seramiksan da Ceren’e talip olmuş, devreye giren bazı hatırı sayılır isimlerin ağır basmasıyla bu oyuncu Çanakkale Belediyespor formasını giymişti. Şu an Türkiye liglerinde yerli liberolar arasında üst düzey oyuncu olarak kabul edilen Ceren’in önümüzdeki karşılaşmalarda da galibiyet serisini devam ettirmesi umut ve temenni ediliyor.

Öte yandan Bu hafta Cuma günü Anafartalar Spor salonunda karşılaşılacak olan Nilüfer maçı öncesi yönetim kurulunun tüm spor severleri maça davet ediyor. Çanakkaleli spor severler bu maçta takımlarını yalnız bırakmayacak.

Güngör Yıldız

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech