Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Güneşhan göreve başladı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde kısa bir konuşma yapan İl Başkanı İsmet Güneşhan; “Biz kavga, kaos ve çatışmadan yana değiliz, tüm partilerle fikir alış verişi içerisinde olacağız.” dedi.

Geçtiğimiz pazar günü  göreve seçilen Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İsmet Güneşhan mazbatasını alarak göreve resmen başladı. Devir teslim töreninden önce konuşan  eski Başkan Nejat Önder; “Vurgulamak istiyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi gibi köklü bir partide görev almak onurlu ve erdemli bir iştir. İl Kongresi neticesinde taşın altına elini sokan ve seçilen İl Başkanımız İsmet Güneşhan ve yönetim kurulu kutluyorum. Öncelikle partimizin anahtarlarını, evrakları ve mührü teslim edip, başarılar diliyorum.” dedi.

Eski Başkan Önder mazbata ile birlikte Başkan Güneşhan’a çiçek hediye etti. CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan mazbatasını teslim aldıktan sonra teşekkür ederek kısa bir konuşma yaptı. Başkan Güneşhan; “Kongreler sürecini bitirdik. Ankara’da 3-4 Şubat’ta gerçekleşecek olan kurultayımızdan sonra Cumhuriyet Halk Partisi 2019’da yapılacak olan yerel ve genel seçimlere yepyeni, dinamik ve güven tazelemiş yapısı ile hazır olacaktır. Ben de geçmiş dönemde başarılı şekilde başkanlık görevini yürüten arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.” diyerek eski Başkan Önder’e çiçek takdim etti.

“AÇIK ARA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

Başkan Güneşhan konuşmasının devamında; “Önümüzde güç bir süreç var ama biz zor dönemlerin partisiyiz. Biz başta tüm  üyelerimiz, seçilmiş Başkanlarımızı ve Genel Başkanımız ile birlikte, ben de Çanakkale’de Cumhuriyet Halk Partisini açık ara birinci parti yapmak için hep birlikte çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde, geçmiş dönem  başkanlarımızın tecrübelerinden faydalanarak çalışacağız.  Bu süre içerisinde tüm arkadaşlarımıza önemli görevler düşüyor. Hepimiz taşın altına elimizi sokacağız. Türkiye şu anda yörüngesinden çıkmış, sağa sola savrulan bir ülke konumunda. Biz Türkiye’yi tekrar laik, parlamental, demokrat konumuna geri getireceğiz. Çanakkale’de kavga, kaos ve çatışmadan yana değiliz. Tüm siyasi partiler ile birlikte Çanakkale’nin menfaati için ne gerekiyorsa yapacağız, sorunları karşılıklı fikir alışverişi içinde çözeceğiz. Tüm siyasi partilerimiz ile ilişki içerisinde olacağız.” dedi.

 Dilek Akşen

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech