Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

8. sınıflara deneme sınavı

Çanakkale Fen Lisesi isteyen

Çanakkale Fen Lisesi isteyen tüm 8. sınıf öğrencilerinin katılımına açık olan ücretsiz  Liselere Giriş Deneme Sınavını 14 Ocak Pazar günü saat 13.00’da ücretsiz olarak gerçekleştirecek.

Liselere giriş sisteminin netleşmesinin ardından Çanakkale Fen Lisesi isteyen tüm 8. sınıf öğrencilerinin katılımına açık olan ücretsiz  Liselere Giriş Deneme Sınavını 14 Ocak Pazar günü saat 13.00’da ücretsiz olarak gerçekleştirecek.  Sınava katılmak isteyen 8. sınıf öğrencilerinin, kendi cep telefonlarından “Öğrenci adı soyadı ortaokul” velisinin cep telefonundan veli adı soyadı öğrenci adı soyadı ve ortaokulu  belirten bir WhatsApp mesajını 0541 317 05 25’e göndermeleri yeterli olacak. Sınavla ilgili her türlü bilgilendirme veli telefonlarına yapılacak.

Çanakkale Fen Lisesi binasında gerçekleştirilecek olan sınav öngörülen sınav ile birebir aynı şartlarda olacak.  Deneme sınavı 45 dakikalık 3 oturum halinde 15 dakikalık teneffüslerle uygulanacak.  Uzmanlar tarafından hazırlanmış, Milli Eğitim Bakanlığı’nın açıkladığı esaslara göre belirlenmiş, 8. sınıf  1. dönem konularını kapsayan deneme sınavı sonucu sınavdan hemen sonra verilecek.

Sınavdan birkaç saat sonra, öğrencinin sınav sonucu ve katılımcılar içinde sıralaması, sınav kaydı sırasında belirttiği telefona WhatsApp mesajı ile gönderilecek. Sadece ortaokullar içerisinde en iyi dereceyi alan öğrenci ödüllendirilmek üzere ilan edilecek.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech