Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Umudu bulmak için umut

10 Ocak Çalışan Gazeteciler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, emekçi gazeteciler ve Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan kahvaltıda buluştu.

Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan gazetecilerle buluştuğu kahvaltıda yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Çanakkale basın ve sosyal medya noktasında birçok ilin ilerisinde ciddi bir zemine oturuyor. Maalesef günümüz Türkiye’sinde 15’den fazla gazeteci içeride. Basının kolu kanadı kırıldı. Dün 8 Ocak Metin Göktepe’nin kim vurdu ya gittiği bir süreç yaşanmıştı. Failleri bulundu, hak ettikleri cezayı almadı. İnşallah 2018’de enseyi karartmayız.”

Konuşmasında Troia Yılı’ndan bahseden Mutan; bu yılki Bilim, Sanat ve Kültürde Güzeli Arayış Kongresi’nde ağırlanacak isimlerin müjdesini vererek, umuda vurgu yaptı:

“Troia bir değer. Troia Yılı ilan edildi. Biz de Kepez Belediyesi olarak bu yılı umut yılı ilan ediyoruz.İlkini geçen yıl gerçekleştirdiğimiz Bilim, Sanat ve Kültürde Güzeli Arayış Kongre’mizin bu seneki ana teması umut. umutsuz yaşanmaz dedik. Keyifli bir süreç de yaşayacağız. Sizlere birkaç isim zikredeceğim. 12-20-21 Nisan; Zülfü Livaneli, Ataol Behramoğlu, Zeynep Oral, Arif Keskiner, Yılmaz Büyükerşen, Fatih Mehmet Maçoğlu, Tunç Sayar ve yurtdışından da misafirlerimiz var. Yine ülkenin çeşitli üniversitelerinden akademisyenler geliyor. Bilimde umut arayacağız. Hep umut arayacağız. Umudu bulmak umuduyla arayacağız.”

Kahvaltı sonunda Kepez Belediyesi tarafından hazırlanan hediyeler Başkan Dr. Ömer Faruk Mutan tarafından gazetecilere takdim edildi.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech