Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Kurtulmuş Çanakkale’de

Kültür ve Turizm Bakanı

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, İtilaf Devletleri’nin Gelibolu’dan tahliyelerinin 102. yılı sebebiyle Seddülbahir Köyü’nde düzenlenen törene katıldı. 

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, bu sabah Eceabat Seddülbahir Köyü’nde düzenlenen Çanakkale Zaferi ve düşmanın Gelibolu’dan tahliyesinin yıl dönümü etkinliklerine katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Bakan Kurtulmuş, Çanakkale Savaşı’nın bitmediğini bugün hala düşmanların işgal etme çabalarında olduğunu vurguladı.

Bakan Kurtulmuş, burada düzenlenen törenin ardından saat 15:30’da Kolin Hotel’de gerçekleştirilecek olan Yeni Şehitlik Tasarımları Fikir Projesi Ödül Törenine’de katılacak.

Kurtulmuş; “Çanakkale gelmiş geçmiş bir mücadele değildir. Allahuekber dağlarinda, mekke ve medine de verilen mücadele tarihte kalmiş olan bir mücadele değildir. Düşman aynı düşmandır. Bu millet de aynı millettir.
Dün emperyalist olarak bu milletin karşısına çıkanlar bugün de neo emperyalist oyunlarla karşımıza çıkıyorlar.

Dün Çanakkale de mertçe karşımıza çıkanlar bugun 15 Temmuz ihanetleriyle karşımıza çıkmaya çalışıyorlar. O nedenle 9 Ocak 1916’daki büyük zaferle, 18 Martta ki büyük zaferle 15-16 Temmuz zaferi arasında hiçbir fark yoktur.”

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech