İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan “Evim Okulum, Okulum Evim” projesi kapsamında aileleri ve öğrencileri ile evlerinde görüşürken bir yandan da okul ziyaretlerine devam etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Vahit Tuna Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Nisa Selin Akıncı ve ailesini, Atatürk İlkokulu öğrencileri; Sude Özkaya, Gülce Özkaya kardeşleri ve ailelerini evlerinde ziyaret etti. Daha sonra Şehit Cemal Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Beyza Topçu ve ailesine konuk oldu. Müdür Özkan gerçekleştirdiği ziyaretlerde aile olmanın ve eğitimin önemine değindi. Müdür Özkan ziyaretlerde hediye vermeyi de ihmal etmedi.
Ev ziyaretlerinin ardından okul ziyaretlerine de devam eden Müdür Özkan, Kepez Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ve Çanakkale Özel Fen Lisesi’ni ziyaret ederek okul yöneticileri ve öğretmenler ile gerçekleştirilen eğitim ve öğretim faaliyetlerini değerlendirmek üzere bir araya geldi. Ziyaretin devamında, derslere iştirak ederek öğrenciler ile sohbet etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, ziyaretlerde okul yönetimi ve öğretmenler ile öğrencilerin gelişim durumlarını değerlendirmek amacıyla toplantı gerçekleştirdi.
Haber Merkezi