Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Demir, güven tazeledi

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası dün seçimli genel kurula gitti. Yapılan genel kurulda Mehmet Ali Demir oy farkı ile başkanlığını tazeledi.

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası dün genel kurul yaptı. Genel Kurul Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Bizim Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Gerçekleşen seçime iki başkan adayı katıldı. Seçim iki liste olarak yapıldı.

Beyaz Liste’nin başkan adayı Mehmet Ali Demir olurken, mavi listenin başkan adayı Rahmi Erte oldu.
Mehmet Ali Demir’in yönetim Kurulu üyeleri, Bahattin Türkan, Hasan Yılmaz, Ömer Kaya, Tunay Erten, Ahmet Akgül, Coşkun Canbaz oldu.

Rahmi Erten’in yönetim kurulu üyeleri ise, Mustafa Karaman, Muammer Çalışkan, İbrahim Kula, Nahit Kaptan, Erhan Uzunoğlu, Yaşar Fuat Toran oldu.

Dün gerçekleşen seçimlerde Eski başkan Mehmet Ali Demir Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığını tazeledi. 190 oya karşın 353 oy ile büyük bir farkla Mehmet Ali Demir tekrar başkan seçildi.

Demir seçim ile ilgili görüşlerini gazetemizle paylaştı. Demir, “15 gün tüm ekipler iyi bir çalışma geçirdik. Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizimle beraber köy köy koşturan arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech