Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TKDK tanıtım faaliyetleri devam ediyor

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çanakkale İl Koordinatörlüğü tarafından 2017 sonunda çıkarılan 3. Başvuru çağrı ilanı kapsamında tanıtım faaliyetleri hızla devam ediyor.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından 21 Aralık 2017 tarihinde çıkılan ve “Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar” ile “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme” tedbirlerinden başvuruların kabul edileceği IPARD II Programı Üçüncü Başvuru Çağrı İlanı kapsamında tanıtım faaliyetleri hızla devam ediyor.

Bu kapsamda, 03 Ocak 2018 Çarşamba günü Bayramiç Ziraat Odası’nda, bal ve arıcılık ürünleri yetiştiren üreticilere yönelik toplantı düzenlendi. Toplantıda, İl Koordinatörlüğü uzmanlarınca IPARD II Programı hibe destekleri anlatılarak, özellikle “Arıcılık, Arı Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması” ile ilgili katılımcılara ayrıntılı bilgi verildi. Aynı gün Bayramiç İlçesine bağlı Serhat Köyü’nde düzenlenen ve TKDK’nın da katılımcı olduğu “Meyvecilik” konulu konferansta, IPARD II Programı hibe destekleri ile ilgili ayrıntılı bir sunum yapıldı.

04 Ocak 2018 Perşembe günü ise Ayvacık İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde toplantı düzenlendi. Toplantıda, müdürlük personellerine IPARD II Programı ve Üçüncü Başvuru Çağrı İlanı ile ilgili bilgi verildi.

Bilgilendirme faaliyetleri 04 Ocak 2018 Perşembe günü Bozcaada’da devam etti. İl Koordinatör V. Cem Akşit, 04.01.2018 Perşembe günü Bozcaada Kaymakamı  Mustafa Akın, Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz ve  Bozcaada İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Öz’ü ziyaret ederek 3.başvuru çağrı dönemi hakkında bilgilendirme yaptı.

TKDK Çanakkale İl Koordinatörlüğü, Bozcaada İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Bozcaada Halk Eğitim Merkezinin işbirliği ile açılan “Kırsal Turizm” kursuna katılan kursiyerlere ve ada halkına kırsal turizm ve rekreasyonel faaliyetler öncelikli olacak şekilde 3. Başvuru Çağrı İlanı hakkında detaylı bilgi verildi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech